Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Viziere pentru personalul sanitar, confecționate de membrii Cercului de Robotică al Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida" din Constanța

ro

18 Apr, 2020 19:18 3686 Marime text
Cercul de Robotică al Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida" din Constanța s-a mobilizat pentru fabricarea de viziere pentru personalul sanitar implicat în lupta împotriva coronavirusului.
 
Cu ajutorul imprimantelor 3D, elevii și profesorii confecționează materialele de protecție pe care le distribuie apoi celor care au atâta nevoie de ele în aceste zile grele.
 

La început, realizarea unei viziere dura aproximativ 5 ore dar am reușit să ne perfecționăm iar la ora actuală, producția noastră este de o vizieră pe oră. Lucrăm la 3 imprimante realizate cu ajutorul elevilor la cursurile de practică, a declarat coordonatorul Cercului de Robotică al Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida", profesorul Marius Dumitrescu.

 
Până acum la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida" au fost confecționate peste 100 de viziere care au fost  distribuite deja către medici de familie și personal sanitar din spitalele din județ. Producția continuă însă pentru toți cei care au nevoie de astfel de materiale de protecție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii