Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 9. Electromagnetismul pământului este intens

ro

04 Mar, 2024 08:56 844 Marime text




4 martie 2024
 
Luna în scădere se intensifică, am trecut de primul pătrar și ne îndreptăm în viteză spre luna nouă de pe 10 martie (maxim de eliminări).
 
Electromagnetismul pământului este intens și corpurile sunt reactive.
Se tulbură somnul, se tulbură ritmul cardiac, se tulbură respirația celulară și metabolismele sunt afectate.
 
Analizele care se fac în această perioadă pot fi modificate și să indice rezultate fals mai mari sau fals mai mici. Nu recomand perioada aceasta pentru făcut analize, decât dacă este neapărat și nu aveți încotro.
Recomand tuturor să așteptați până dincolo de portalul eclipselor, ce se finalizează pe 8 aprilie, pentru a permite ieșirea din cea mai variabilă și reactivă lună a primăverii.
 
Această perioadă este foarte bună pentru susținerea corpului în eliminări și curățenie.
 
În afară de drenajele cu Sevă de mesteacăn (Plantextrakt) sau Suc de mesteacăn (Santarome) (14 zile la luna în scădere), recomand produsele din alge, ce ajută corpurile atât la neutralizarea acizilor și toxinelor, cât și la susținerea organelor principale de eliminare (ficat, intestine, rinichi, piele). Spirulină, Chlorella, Kelp, orice alte alge marine, în orice forme disponibile (pudră, capsule, fiole) pot să susțină corpurile și eforturile lor de curățenie.
Produsul meu favorit este Nectarul de Chlorella (AlgoSource), un flacon pe zi, zilnic, 10 zile pe lună (exact la luna în scădere). Este ușor de administrat, un gust acceptabil în apă (sau suc de măr), profund ca acțiune și susține corpul în eliminat reziduuri de antibiotice, metale grele și acizi metabolici. Partea bună este că ajută corpul să elimine pe căile naturale (scaun, urină, transpirație), pentru ca acesta să nu folosească alte căi de eliminare disponibile (gât, nas, urechi, ochi etc).
 
Cei de la alchida.ro au și alte produse din alge https://alchida.ro/brand/algosource/
 
Îmi place și gama Spirulysat, dintr-o algă albastră, dar și gama Booster-uri pentru sport, în care Spirulina este combinată cu magneziul, și produsele pot fi administrate înainte și după efort fizic intens, la sportivi.
În corp, sunt puține ”găuri” de eliminare, care sunt mici. Când facem detoxifiere, este foarte important să susținem căile naturale, altfel, ajungem să creăm fără să știm, alte tipuri de eliminări, pe care le numim ”răceli” (mucus pe nas, tuse și dureri de gât, dureri de urechi sau secreții oculare, sau erupții pe piele).
 
Este foarte util să înțelegem mecanismele interioare de funcționare ale corpului și să învățăm să le susținem. Acesta este și sensul tuturor programelor on-line de educație și informare. Reprezintă darul meu de împuternicire pentru toți cei interesați de menținerea stării de bine (de sănătate).
 
Vă aștept la Webinarul de pe 7 martie, să discutăm despre durerile de gât, să le punem într-un context real (ce se întâmplă, de fapt) și să descoperim împreună posibilități de tratament și mai ales, prevenție.
https://holisticshop.ro/.../webinar-martie-au-gatul-ma.../
 
Vă invit pe cei care intenționați să participați la Webinar să vă pregătiți propriile cazuri și întrebări, pentru că vom avea o sesiune de întrebări și răspunsuri generoasă, în care vom interacționa și voi oferi consultații cât mai multor persoane dintre participanți.
 
Sunt recunoscătoare pentru toți cei care doresc să învețe, să înțeleagă, să aplice practic și să facă mici schimbări în viață, în vederea menținerii stării de sănătate.
 
Educația și prevenția sunt cheia trăirii unei vieți echilibrate și conștiente.
Pentru noi toți astăzi, să avem o zi de lună în scădere și eliminări cât mai ușoară, o săptămână de babe de martie cu acceptare și toleranță (pentru că hachițele lor ne vor afecta) și să nu uităm: valurile de energie vin și pleacă. Totul trece.
 
Text și foto: ZyannaOrinda/ Facebook.com

Citește și
Valul 3 de energie - partea întâi - ziua 7. 2 martie 2024. Fiecare om este o carte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii