Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 7 17 martie 2024 Bine v-am regăsit într-o zi de odihnă și de conexiune cu Sufletul

ro

17 Mar, 2024 10:26 516 Marime text

Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 7
17 martie 2024
Bine v-am regăsit într-o zi de odihnă și de conexiune cu Sufletul.

Pentru că este și ultimul pătrar, adică mai avem din acest moment încă 7 zile până la luna plină, intrăm în energia tulburătoare a creșterii rapide.
Suntem foarte aproape de Echinocțiul de primăvară.
Ziua devine egală cu noaptea, ne apropiem de modificarea ceasurilor, spre ora de vară (cu multă lumină și mai puțin întuneric) și ne bucurăm de tot ce vedem mai bine.

Astăzi avem un nou citat din Lazarev, care este conectat de ceea ce am discutat zilele trecute: asumarea răspunderii pentru propriile noastre senzații, sentimente și trăiri.
Fiecare dintre noi reacționăm în moduri naturale, interioare, și apoi ne străduim să găsim explicații raționale pentru ”naturalul” biologic.

Ce spune Lazarev?
”Este în natura umană să fim atrași, intuitiv, de cel care are bucurie, energie în suflet, care s-a afirmat pe deplin și să simțim milă, compasiune dar, în același timp, să nu vrem să rămânem prea mult timp lângă cel care este pesimist, nemulțumit, mâhnit.
Omul care aspiră spre iubire va fi mereu optimist, vesel, în ciuda eșecurilor și neplăcerilor, deoarece principalul său scop nu este nici bunăstarea, nici stabilitatea sau succesul. Principalul său scop este iubirea. Iar iubirea este veșnică.
Cu alte cuvinte, una dintre regulile esențiale pentru a putea comunica armonios cu oamenii este să învățați să fiți fericiți, să învățați să vă bucurați, să învățați să iubiți.”
Astăzi vă invit să ne raportăm cu iubire și apreciere față de orice mic detaliu și amănunt al vieții noastre. De la fiecare parte a corpului, căreia vă invit să-i faceți declarații de iubire, până la orice obiect, haine, pantofi, cărți, tehnologie – orice vă ajută să vă mișcați cu ușurință prin lumea fizică.
Aprecierea, acceptarea, bunătatea, blândețea, chiar și iubirea se antrenează. Nu sunt naturale, nu aparțin automat ființelor umane.
Este o constatare dureroasă, dificil de făcut, dar realismul ne scutește zeci de ani de suferință. Biologia este așa cum este. Egoismul și interesul personal ne focalizează pe noi înșine la fiecare pas. Ne ajută să supraviețuim în prima parte a vieții (ăsta este rolul lor) și apoi, ne împiedică bucuria și echilibrul, în a doua parte a vieții.

Echinocțiul înseamnă ziua egală cu noaptea.
Putem să ne armonizăm astăzi cu acest echilibru între părțile de întuneric și cele de lumină din viețile noastre și să alegem să le hrănim mai mult pe cele care ne umplu de bucurie și stare de bine.
Dacă vă fac plăcere întâlnirile noastre din Webinariile on-line, vă reamintesc că săptămâna viitoare voi fi alături de echipa de la alchida.ro într-un Webinar mustind de energia lunii martie:
https://alchida.ro/.../webinar-fertilitate-sustinut-de.../

Fertilitatea și creativitatea sunt rezultatul surplusului de energie a vieții, care înseamnă iubire, bucurie, apreciere, prețuire, acceptare, blândețe, calm și liniște.
Dacă ne dorim să stăm în această vibrație, să o simțim în fiecare celulă a corpului și să armonizăm dialogul mental interior, cu ajutorul vorbelor de împuternicire, vă aștept să petrecem împreună două ore, începând cu ora 19.00 în ziua de 22 martie, zi de esență a Echinocțiului (care este, astronomic, pe 19 martie, dar energetic, devine faptic începând cu 22, adică din a treia zi de manifestare). Celebrăm Echinocțiul împreună, așa cum știm cel mai bine: printr-un ritual în care hrănim mintea cu informații utile și dăruim la nivel de Suflet senzații de bine și liniște.

Astăzi vă doresc tuturor să vă armonizați cu energia binevoitoare a zilei și să vă exprimați cât puteți mai frecvent ca un emițător al energiei pe care doriți să o primiți de la alte persoane. Iar când vine și cealaltă energie, mai răutăcioasă (că doar este un pendul echilibrat) lăsați-o să fie, nu vă luptați cu ea, și primiți-o cu aceeași acceptare cu care v-ar place să fiți primiți de ceilalți, chiar și atunci când nu sunteți cea mai bună versiune a voastră.
Să avem cu toții o zi de duminică ancorați în energia Sursei Divine: iubirea.
Iubirea este destinația întregii călătorii pe pământ. Măcar știm încotro să mergem.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii