Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 1 26 ianuarie 2024 A trecut luna plină cea provocatoare. Suntem încă aici

ro

26 Jan, 2024 12:25 753 Marime text
Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 1
26 ianuarie 2024
A trecut luna plină cea provocatoare. Suntem încă aici.
Începe tranzitul lunii în scădere. Și al doilea val de energie al anului 2024.

O luăm de la capăt, cu un alt ciclu. Asemănător primului, dar diferit.
Ce înseamnă asta?

Pentru corp, înseamnă că iar este benefic să luăm măsuri de detoxifiere, eliminare, eliberare.
Dacă mai avem în casă produsele pentru drenaj limfatic, pe care le-am folosit chiar la începutul anului, când am început detoxifierea, putem să le reluăm.

Extractele din Sevă de mesteacăn, Extractele din Castan comestibil și Frasin, Detox-ul bio de la Santarome, suplimentele cu Spirulină și Chlorella, dar și orice alte suplimente de drenaj limfatic și detoxifiere – sunt perfecte în acest moment. Următoarele 14 zile, continuăm curățenia și drenajul limfatic.

Dacă dorim să facem mai mult pentru partea de detoxifiere și eliminare, acum este un moment bun pentru curățarea și detoxifierea intestinelor, mai ales dacă avem tendința spre constipație sau stagnare.
Nu recomand produsele intens laxative sau purgative, în schimb sunt benefice toate plantele și suplimentele care susțin și ajută digestia și tranzitul mai rapid.

Elementul cheie în echilibrarea constipației este fierea. Orice fel de produs și supliment care susține fierea are o acțiune benefică pe eliminările de scaun și curățarea intestinului. Tinctura de păpădie și cea de rostopască, Extractele din Măr pădureț, Frasin sau Arțar, ceaiurile hepato-biliare (Hypericum, Alevia), Detox bio (Santarome) cu suc de prune, Tranzit intestinal (Santarome), gelul de Aloe (orice firmă), Laxasalm (Ayurmed) – o combinație cu efect de eliminare ușoară și completă pe intestine – sunt doar câteva produse ce pot fi folosite următoarele 14 zile.

Se pot combina cu produsele de drenaj limfatic, în orice fel de asocieri posibile, cu o condiție: corpul să le accepte fără să protesteze, fără să apară reacții intense gen diaree, dureri sau erupții. Dacă apar acestea, se oprește imediat administrarea și se încearcă o alta.
Eliminările și detoxifierile sunt foarte importante pentru corp. La fel cum ducerea gunoiului este importantă pentru bucătăria și casa noastră.

Astăzi avem suplimentar și un tranzit al lunii în zodia Leului, fiind o zi extrem de favorabilă pentru păr – spălarea părului are efect benefic astăzi, dar orice facem pentru păr, măști, tuns, aranjat, acționează mult mai bine astăzi, decât oricând în cursul unei luni calendaristice.

Așadar, odată ce am scăpat din energia greoaie a lunii pline, începem să luăm măsuri practice de curățenie și aranjare. Nu așa facem și în viața de zi cu zi? Cum ieșim dintr-o perioadă mai dificilă emotional mentală, cum începem să fim activi, să facem curățenie, să aranjăm în jur și să ne aranjăm. Acțiunea fizică ne eliberează de tensiunile emoționale acumulate și ne ajută să punem gândurile în ordine.

Alternanța valurilor de energie ne învață când este un moment bun pentru stat, odihnit, repaus și relaxare și când acțiunea devine nu doar necesară, ci și recomandată.
De astăzi, începem să fim activi și să ne ocupăm de ceea ce este real important pentru noi înșine: corpul fizic.
Momentul potrivit începem acum. https://shop.aska.ro/produs/momentul-potrivit/
O zi bună și eficientă pentru noi toți.
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii