Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 50 a anului 2021. 13-19 decembrie 2021. Zece zile de portal

ro

13 Dec, 2021 09:55 1957 Marime text


 
  • 10 zile de portal (12:12 - 21:12 2021).


Realitatea este formată din aspectele existente cărora le dăm atenție și importanță. Pe ceea ce ne focalizăm atenția (cea mai importantă resursă a noastră, ca oameni) susținem să devină material realitatea vieții noastre.
 
 
 
Dacă ne focalizăm pe lipsuri, frică, dificultăți și greutăți, exact acestea capătă putere și se materializează în viețile noastre.
 
 
 
Dacă ne focalizăm atenția pe găsirea de soluții, pe creativitate și pe identificarea celor mai bune oportunități, vom descoperi cum acestea se materializează în existența noastră.
Începând de astăzi, 12:12 (adică 12 decembrie) intrăm într-o perioadă de portal energetic, care se va extinde foarte mult până în luna februarie a anului viitor.
 
 
Pentru început, avem 10 zile (între 12 decembrie și 21 decembrie - adică 12:12 și 21:12) în care energiile sunt foarte utile pentru pentru încheieri benefice.
 
 
 
Dacă există proiecte, sau activități sau orice fel de relații care necesită o încheiere, este ea mai bună perioadă pentru așa ceva. Suntem în ultima lună a anului. Ce perioadă mai favorabilă de încheieri, dacă nu acum?
 
 
 
Dacă este nevoie să oprim anumite comportamente sau modalități de gândire și reacție care nu ne fac bine și nu ne ajută să devenim varianta mai bună a noastră, ce altă perioadă mai bună dacă nu acum?
 
Să ne oprim din plângerea de milă, din gândurile de neputință, din trăirile de teamă (precum copiii neajutorați) și din orice fel de comportament care nu ne ajută practic.

Este și o perioadă bună de curățenie prin casă și ordine prin lucruri. De rearanjat și re-ordonat tot ceea ce s-a strâns până în acest moment în realitatea noastră fizică, dar și în mintea și sufletul nostru.
 
 
 
Putem să facem eforturi exterioare pentru dereticare și organizare, dar este nevoie să găsim și timp pentru a sta în liniște cu noi înșine, în gândurile și senzațiile noastre. Pentru a le simți și a le observa, a le onora și a decide ce mai păstrăm și ce nu, din tot ceea ce ne trece prin minte și declanșează reacții emoționale și fizice.
 
 
 
Avem un mecanism foarte puternic prin care putem să scăpăm de tot ce nu mai dorim în mintea noastră: uitarea (ignorarea).
 
 
 
Aleg să uit tot ce s-a întâmplat neplăcut în trecut, păstrând doar lecția, nu și detalile sale (ce dacă x sau y mi-au spus una sau alta? mai contează?).
 
 
 
Noi ca oameni uităm mult.
 
 
Ne uităm istoria personală și istoria în general.
 
 
 
Păstrăm doar anumite amintiri și putem să alegem ce să ne amintim. Cum? Repetând și povestind iar și iar, pentru a ne reaminti. Dacă nu mai vorbesc despre x și y deloc, aleg să uit. Șterg complet din amintire, iar pentru realitatea mea nu mai există x sau y.
 
 
 
Poate înțelegeți mai mult despre modul în care ni se repetă obsesiv anumite informații. Care să ne fie imprimate în minte și asupra cărora să ne focalizăm atenția.
 
 
 
Este util să folosim portalul următoarelor 10 zile selectând cu atenție și înțelepciune pe ce să ne focalizăm atenția. Și petrecând timp în casă și cu noi înșine, pentru a decide ce terminăm, ce nu mai acceptăm, ce dăm la o parte și ce uităm.
 
 
Ne pregătim astfel pentru următoarele portale de energie, din ianuarie și februarie 2022 - care vor fi mult folosite de oamenii din jur. Urmează 2 ianuarie 2022 (2.01.2022) și 22 ianuarie 2022 (22.01.2022) ar și 2 februarie și 22 februarie (2.02.2022 și 22.02.2022) adică portale energetice puternice.
 
 
 
Ne va îndruma energia și intuiția cum să folosim ceea ce vine pentru beneficul fiecăruia dintre noi.
 
 
Haideți să ne acordăm pas cu pas la energia puternică a săptămânii care urmează.
 
 
Și să folosim portalul de 10 zile (ultimul) din anul 2021 pentru încheieri, curățenii și eliberări.
Să ne fie bine tuturor,


Cu iubire
 
 
 
 
Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii