Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Constantaestebine Săptămâna 3 a anului 2021. 25-31 octombrie. Țesătura vieții

ro

26 Oct, 2021 12:54 2225 Marime text


Dacă ne uităm la întreaga viață ca la o tapiserie în care există o urzeală, niște fire care ne leagă pe toți între noi (când spun toți, spun toți toți, pietre, păsări, animale, oameni, alte entități) și există alte fire, formate din forța vieții fiecărei făpturi vii, care țese o structură cu aceste fire.

Ce rezultă este o imagine uluitoare, simplă și complexă în același timp, de o frumusețe ce ne taie răsuflarea. În același timp, este un mare mister. Putem încerca să-l descifrăm, dar fără să avem pretenția de a reuși vreodată.

Când există tensiuni sau reacții care mișcă firele tapiseriei, întreaga viață reacționează. Simțim asta la schimbările de anotimpuri. Și la alte schimbări electromagnetice care ne afectează.

Le simțim și acum. Cu tot corpul.

Am început o săptămână de toamnă, de final de octombrie. Care se va finaliza cu Sărbătoarea Morților, Halloween sau alte astfel de celebrări.

Dintotdeauna, în această perioadă de an, ființele umane au descoperit că nu le prea merge bine. Că problemele fizice și sociale se agravează în această perioadă.

Nu suntem singura specie care nu se simte bine toamna. Arborii cu frunze căzătoare nu sunt foarte fericiți. Chiar dacă admirăm culorile toamnei, nu putem să nu fim triști când îi vedem cum rămân golași, fără frunze. Cine știe câți dintre ei se vor mai trezi la primăvară?

Câți vor rezista frigului iernii?

Păsările călătoare migrează. Au fugit de mult de venirea frigului. Noi rămânem pe loc. Fără altă soluție decât să înfruntăm iarna. An de an.

Avem o mare putere în noi. Unii o numesc super-putere: adaptabilitatea.

Realmente ne putem adapta oriunde, în orice fel de condiții.

Suntem atât de adaptabili, cât de multă energie avem in interior.

Suntem conectați la întreaga tapiserie a vieții și putem influența cu vibrațiile noastre ceea ce se întâmplă acolo unde suntem.

Suntem niște țesători de fire energetice, prin gândurile și emoțiile noastre.

Continuăm să înaintăm zi după zi, în ritmul anotimpurilor și țesem neștiuți pânza, în timp ce suntem influențați de tensiunile ce există în ea.

Sunt multe piese de puzzle în tabloul săptămânii. Poate reușim, poate nu să le conectăm să aibă sens pentru ce avem fiecare nevoie. Ne putem strădui.

V-am oferit un nou articol pe www.centrulnatura.ro - m-am gândit să vă fie de folos cu problemele prezentului.

Și m-am gândit că locul cel mai plăcut în care am putea să fim, când suntem limitați fizic, este bucătăria noastră, în care să ne jucăm jocuri de toamnă. Nu este târziu să vă decideți să vă alăturați în programele noastre. Ne bucurăm de fiecare partener care este alături de noi.

https://www.eduvisionlearning.ro/.../conflicte-in...
Dacă este să folosim fire din tapiseria vieții cu care să ne jucăm în prezent, haideți să le alegem pe cele care să ne facă să ne simțim bine și să ne folosim la maxim creativitatea.

Să avem o săptămână cât mai echilibrată, calmă și liniștită.

Indiferent de tensiunile din tapiseria vieții, menținem calmul și focalizarea pozitivă a minții. Avem cu toții puterea să facem asta.

Suntem făpturi de lumină. Să nu uităm!

Cu iubire

Sursă foto și text: Facebook.com/ Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii