Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Recunoștință energiei apei

ro

07 Jul, 2021 07:51 2666 Marime text
  • Natura ne ghidează mai bine în parcursul energetic al perioadei.
  • Nori, ploaie, schimbări termice de la oră la oră.
  • Imprevizibilitate
  • Energetică feminină pură.
Racul este un semn de apă. Întrucât ne aflăm în semnul zodiacal al Racului și urmează o lună nouă în semnul Racului, energia apei este cea care influențează întreaga săptămână.

Natura ne ghidează mai bine în parcursul energetic al perioadei. Nori, ploaie, schimbări termice de la oră la oră. Imprevizibilitate
Energetică feminină pură. Precum apa, așa și emoțiile. Precum emoțiile, așa și comportamentul feminin.

Astăzi m-am trezit în răpăitul ploii de afară și uitându-mă la verdele vegetației (ce începuse să se ofilească sub soarele dogoritor de luna iulie) am simțit profundă recunoștință pentru ploaie și echilibrul fluidelor în Natură.

Am fost recunoscătoare pentru apa de la duș (am mulțumit tuturor celor care fac posibil ca dimineața să învârt de un buton și să primesc dușul curățător), în același timp fiind recunoscătoare pentru apa din cer, care înviora arborii și plantele din grădină. După ce a trecut ploaia, între două răpăieli, am gustat niște dude dintr-un copac încărcat de poame. Spălate de ploaie, au fost nemaipomenite la gust.

Servind ceaiul dimineții, am fost recunoscătoare pentru apa ce intra în corpul meu și ajută toate sistemele interioare să funcționeze eficient.

Apa este vechiculul vieții pe pământ. Am simțit nevoia să transmit recunoștința pentru apă dincolo de mine, tuturor celor care se conectează intim cu Natura. Să binecuvântăm apa din jurul și din interiorul nostru, care face viața posibilă.

Să nu uităm, în fiecare zi, câte binecuvântări sunt în spatele a tot și toate din jurul nostru.

Apreciind tot ce este, așa cum este, ne situăm în fluxul Forței Vieții și putem să contribuim la armonizarea curgerii sale prin lume. Vă doresc tuturor o zi cât mai frumoasă, în energia hrănitoare și curățătoare a apei.

Și o săptămână cât mai eficientă,

Cu iubire,


Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii