Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Oportunitate de schimbare. Luna nouă în Pești

ro

13 Mar, 2021 09:52 2517 Marime text

Astăzi avem o zi specială. Energetic este cea mai interesantă zi a săptămânii și i-ați simțit influența și în celelalte zile.
Întreaga săptămână am fost confruntați cu vechi energii ale trecutului, care au revenit la suprafață să fie observate. Și ni s-a oferit oportunitatea SĂ FACEM LUCRURILE DIFERIT.

Nu neapărat să acționăm diferit, cât să gândim diferit sau să simțim diferit.

Personal, m-am confruntat cu câteva dintre marile mele dificultăți interioare, cu privire la relații și partea economică.

Fricile trecutului și amintirile vechilor întâmplări au ieșit automat la suprafață. Mintea a reacționat, pentru câteva clipe, în pilot automat, pe vechile tipare de supraviețuire.

Dar a existat o fărâmă de conștientizare și prezență care a oprit totul.

Mi-am spus STOP. NU AȘA.

Pentru că știam ce va fi. Dacă eu reacționez așa, celălalt va face așa și de aici, întreaga derulare urmează IDENTIC cu ce s-a întâmplat în trecut.

Am oprit cascada, spunând mental STOP. NU AȘA.

Și AM ALES CONȘTIENT să fiu varianta diferită, vibrațional liniștită și calmă.
M-am întrebat: pentru BINELE ÎNALT AL TUTUROR CELOR IMPLICAȚI, care este cea mai bună posibilitate de reacție ACUM?
Și am ales să fac exact ceea ce a menținut liniștea și echilibrul tuturor, inclusiv al meu.

Deși unele decizii luate au părut sacrificii (am lăsat de la mine), am aflat ulterior că am procedat corect, energetic vorbind.
Cum?
După ce am ”pierdut” (am lăsat de la mine), a urmat un câștig (am primit ceva neașteptat). Ca și cum fluxul de viață al Universului m-a prins în joaca lui - întâi m-a testat, să vadă cât sunt dispusă să las, și apoi mi-a dăruit mult mai mult de cât aparent am oferit ințial.
Nu doar eu am pățit acest lucru. Discut cu mulți oameni care lucrează, ca și mine, cu legile acestei energii a forței vitale. Energia Vieții. Și regula principala aplicată toată această perioadă a fost pentru toți: ASUMĂ-ȚI RESPONSABILITATEA 100% pentru tot ce faci și tot ce acționezi.

Am greșit. Plătesc. Și nu spun nimănui. Nu mă plâng și nu mă jeluiesc tuturor că ce nedreptate mi s-a făcut. Dacă am primit-o, înseamnă că ceva din mine avea nevoie de ea și a atras-o.

Am realizat totul corect. Merg mai departe. Nu mă laud și nu vorbesc în stânga și dreapta ce tare și mare sunt eu.
Nu discut cu nimeni micile mele eșecuri și reușite. Sunt pașii din viața mea, ce nu privesc pe absolut nimeni.
Înaintez pe drum, pas cu pas, și împărtășesc (comentez) cu oamenii DOAR lecțiile. Nu și detaliile procesului. Acestea NU PRIVESC pe nimeni. Economisesc energie și nici nu mai primesc sfaturi nedorite.

Mai multe persoane mi-au povestit cum au procedat așa.
Asumarea responsabilității TIP ADULT a propriilor decizii și acțiuni - inclusiv a vorbelor și reacțiilor emoționale - a dus la consecințe diferite în viețile noastre, întreaga săptămână.

Inclusiv reacția la vremea de afară. Vremea este vreme. Nici rea, nici buna. Poziționarea interioară este mai importantă decât deciziile exterioare. Nu eu mut muntele. Ci învăț să folosesc muntele. Și nu încerc să opresc furtuna. Ci mă adăpostesc de ea.
Vă doresc tuturor o zi cât mai interesantă astăzi, de lună nouă în Pești, emoțională, intuitivă și acordată la fluxul zilei. Fiți prezenți, atenți, responsabili și mai ales, deschiși la iubire.

Ea este călăuza și farul directiv al zilei.

Orice aveți de făcut astăzi, orice vă vine să spuneți sau faceți, răspundeți întreaga zi: CE-AR FACE IUBIREA AICI?

Și bucurați-vă de o zi real fermecată.

Este o oportunitate de schimbare. Să ieșim din blocajele personale.

Să facem o reală schimbare, o schimbare interioară.

Să ne fie bine tuturor, astăzi și să ne reauzim mâine pentru o nouă evaluare a săptămânii viitoare și o prezentare a evenimentelor lunii martie.

Cu iubire,

Sursă text și foto: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii