Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ne aflăm în mijloc de săptămână în plină perioadă de lună în scădere

ro

09 Nov, 2023 14:04 702 Marime text
Ne aflăm în mijloc de săptămână în plină perioadă de lună în scădere.
Ne îndreptăm cu viteză spre luna nouă de pe 13 noiembrie.
Și vom trece prin portalul energetic 11:11 (11 noiembrie).

Modificările electromagnetice din jurul nostru sunt extrem de intense. Corpul le simte.
Corpul este o parte din întregul sistem al Pământului și aștrilor din jur; simte modificările, care trec prin el.
Soarele, luna, aștrii – tot ce este pe cer ne influențează major funcțiile corpului fizic, dar și emoțiile și gândurile. Simțim aceste influențe puternic, la final de an 2023 și le vom simți întregul an 2024. Sunt disponibile multe informații utile, care ne pot fi de folos practic, să ne luăm cele mai bune măsuri.

Vă invit la un Webinar care ”s-a cerut” în această perioadă de final de an.
Tocmai ce-mi notam în agenda cât de multe se vor întâmpla la finalul ăsta de an și tot anul viitor, și am realizat că pot împărtăși atât teoria cât și experiența practică (a ultimilor ani) cu cât mai mulți oameni.
Și așa, a venit ideea:
https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

De aceea am început și să prezint din cărți care discută despre Lună, Pământ și alte corpuri cerești, pentru că este util să auzim diferite opinii (povești) pentru a ne găsi propria noastră înțelegere și explicație a Jocului.
Haideți să mai citim puțin din Jacob Lorber – ”Pământul și luna” (editura Vydia, Brașov, 2003)
”Descrierea pe care am făcut-o Pământului natural a arătat că în calitatea sa de ființa organică vie, Pământul se hrănește cu lichide nutritive pe care le distribuie prin diferitele sale organe către suprafață, eliminând deșeurile nedigerabile prin Polul său Sud, sub formă de excremente.

Hrana Pământului pare materială în ochii oamenilor, dar, la fel cum este ființa Pământului și întreaga materie, ea este în realitate pur spirituală, fiind alcătuită din nenumărate spirite și elemente spirituale.
Cele benefice pătrund singure în interiorul Pământului, în timp ce cele malefice sunt întemnițate acolo...
Inclusiv corpul uman este alcătuit din elemente ale sufletului, dar acestea sunt grosiere, viciate și impure.

Așa se explică de ce după descompunerea corpului fizic, aceste elemente trebuie să se reintegreze în pământ, reîncepându-și de acolo ascensiunea către sufletul ființei al cărei corp l-au alcătuit cândva. Ele sunt acceptate în final în cea de-a treia și cea mai înaltă regiune a atmosferei Pământului, căci niciun spirit pur nu poate redeveni complet decât după ce a reintegrat în sine toate elementele care i-au aparținut cândva.
Această reintegrare este așa-numita ”înviere a trupului”.

Sunt interesante poveștile spuse de Jacob Lorber, când le citim cu ochii deschiși și plini de acceptare. Nu contează că nu sunt la fel precum poveștile spuse de știință sau de religie. Contează că sunt povești interesante, despre circumstanțe pe care niciunul din noi nu are posibilitatea să le verifice direct.

Pentru că descoperim că ajungem să credem că sunt adevărate atât de multe ”povești” și începem și ne certăm cu alții pentru că ”povestea mea este mai adevărată decât povestea ta”. Vă invit la Webinarul de pe 7 decembrie, la ora 19.00, să discutăm mai multe despre modul în care aștrii ne influențează corpul, emoțiile, gândurile, relațiile și alte structuri ale vieții, și să ne uităm puțin în ceea ce urmează în anul 2024, pentru a ne pregăti, cât de bine putem, pentru impactul energetic al tuturor schimbărilor care urmează.
Să ne trăiască toți Mihaii, Gabrielii, Mihaelele și Gabrielele, din povestea despre Arhangheli, să ne fie bine nouă tuturor, din povestea Jocului de pe pământ, și să fim recunoscători că suntem încă jucători în Joc
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii