Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Membrii Asociației „La pieptul mamei” le-au înveselit sărbătorile copiilor din Ciocârlia (galerie foto)

ro

04 Jan, 2021 00:00 1657 Marime text

În urmă cu opt luni, la începutul lunii mai 2020, un gest simplu, dar sincer ne-a atras atenția, semnalat fiind de prof. Cati Nicolae, directoarea Școlii gimnaziale nr. 1 din Ciocârlia. Reprezentanții unei asociații neguvernamentale au aflat de situația atât de dramatică a unor copii din această localitate și au decis să le întindă o mână de ajutor.

La vremea respectivă, Adina Popov, președinta Asociației „La pieptul mamei” ne mărturisea că a fost impresionată să descopere la Ciocârlia familii - părinți, cinci copii plus bunici - care trăiesc în grajd, care nu au frigider. Dar cărora li se cere să treacă în învățământul online, am adăugat noi.

Din fericire, gestul membrilor acestei asociații nu a fost unul efemer, ei revenind cu gândul și fapta la copiii din Ciocârlia și la finele anului trecut, spre a le bucura sărbătorile micuților nevinovați.
Fotografiile nu mai au nevoie de alte comentarii.

Constănțenii care se simt generoși și sensibili la nevoile semenilor pot face donații către Asociația „La Pieptul Mamei”, în contul RO14INGB0000999909645175 sau pot lua legătura cu Adina Popov, pentru a li se pune la dispoziție documentația necesară.


Citește și:

#ConstanțaEsteBine 17 copii din Ciocârlia au avut parte de un alt fel de 1 Mai, datorită Asociației „La pieptul mamei”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii