Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Matematica lunii martie .15.03.2023 Astăzi vorbim despre numărul 15 și simbolica sa.

ro

15 Mar, 2023 09:15 971 Marime text
15 este un număr ce poate fi redus la 6 (1+5 = 6) numărul armoniei și succesului material, dar poate fi interpretat și prin alăturarea lui 1 (începutul, provocarea, entuziasmul) și 5 (transformarea, metamorfoza, schimbarea).
Numărul 1 mai simbolizează faptul că poți manifesta ce gândești (puterea Masculinului Creator), iar numărul 5 indică puterea de a trece prin frica primului pas (transformarea începe cu primul pas).
Așadar, astăzi Forța vieții ne susține să reușim depășirea fricii de necunoscut (nou), să facem primul pas și să punem în practică ideile, gândurile și proiectele.

Nu întâmplător, în America latină, fetele de 15 ani sărbătoresc această vârstă cu o petrecere în care se îmbracă în prințese / regine, ca și mod de a transmite celor din jur mesajul ”oficial” că s-au copt și sunt pregătite să-și asume roluri feminine.
15 este un număr al cooperării armonioase între materie și spirit, este varianta de armonie a cifrei 6, la octava superioară, la un alt nivel, în care lucrurile pot fi înțeles mai în profunzime.

Când apare acest număr în cifra nașterii, în numărul apartamentului, al plăcuțelor de înregistrare la mașină sau oriunde în acte, indică o stare de echilibru și de liniște interioară. Mesajul pe care îl dă posesorului este:
- Ești protejat de Divin, ai un înger păzitor puternic
- Viziunea pozitivă asupra vieții duce la decizii cu impact benefic pentru tine și ceilalți
- Starea de liniște a minții, prin rugăciune, contemplare sau meditație îți va îndepărta dubiile, dacă există
- Atenția la detaliile prezentului va preveni probleme ce-ți pot lua energia
- Chiar și în fața provocărilor, ai o atitudine pozitivă și îți păstrezi continuu speranța
15 este un număr ce indică și veleități artistice pentru cei pe care îi influențează. Asta include imaginația, creativitatea, ideile novatoare dar și puterea de la pune în practică și a le împărtăși cu ceilalți.

De asemenea, 15 indică atașamentul de lux, de produse de calitate și de aprecierea lucrurilor elegante și frumoase din viață.
Astăzi, pe 15 martie, vă invit să priviți în jurul vostru și să descoperiți cu ce vă răsfață viața, la fiecare pas. Să ne uităm la detalii, să nu ne pierdem în poveștile minții care dorește ”mai multul” oferit generos de comercial.

Un răsărit de soare cu liniște și briza calmă, la malul mării, mirosul îmbietor al florilor unui corcoduș care iese din iarnă, ciripitul vesel al păsărilor, pregătindu-se pentru o nouă zi, confortul patului și casei, numită ”a ta” – reprezintă ”luxul” și calitatea unei trăiri confortabile, pentru cei care apreciază frumusețea vieții.
Suntem astăzi alături de Soare (simbolul lui 1 și al începuturilor) și de Mercur (simbolul 5 și puterea obținută prin schimbare), într-o zi de miercuri, 15 martie – zi în care comunicarea, negocierile și interacțiunile pot avea șanse mari de succes bilateral – adică fiecare să obțină ceea ce dorește.
Să profităm de energia lui 15, simbolul ”coacerii” interioare, pentru a folosi accesul la maturitatea noastră lăuntrică, să ne mișcăm eficient prin zi, mai ales printre interacțiunile mai provocatoare din social.

Și să nu uităm astăzi – NU ESTE DESPRE NOI (nu o luați personal, orice se întâmplă), este despre SITUAȚIE. Orice facem astăzi, important este să rezolvăm ceea ce avem de rezolvat. Să ne ținem în afara poveștii, să nu facem situațiile să fie despre noi (ce mi-a făcut? Ce mi-a spus? Cum poate să se comporte așa? De ce îmi zice așa?) și să folosim eficiența zilei de 15 pentru a aduce armonia în toate relațiile (și a ne rezolva treburile).

Pentru că la finalul zilei, asta ne dorim continuu: să rezolvăm ceea ce avem de rezolvat, cu minim de consum energetic și cu stare de liniște Sufletească.
Adică să terminăm fiecare zi cu suprarenalele în stare de bine.
https://alchida.ro/.../webinar-17-martie-ora-1900-2100.../
Să avem cu toții o zi de 15 martie armonioasă, eficientă și mulțumitoare.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii