Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:00 25 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Jocul Școala FEM-IN-NA

ro

21 Sep, 2020 13:00 489 Marime text

Ne apropiem de Echinocțiul de toamnă (suntem puțin înaintea lui)
Moment energetic important, când ne putem conecta cu profunzimea noastră și a lumii.
De aceea și facem ”jocurile” de idei și de acțiuni, pentru a fi mai conectați la Natura și Univers și pentru a înainta eficient în direcția evoluției, așa cum o definește Planul mai mare pentru noi (nu așa cum credem fiecare dintre noi că trebuie să aibă loc).

Am discutat despre trei stări ale ființei, ce pot defini FEMININUL:
Femeia de serviciu
Cenușăreasa
Prințesa
Și am început să înțelegem mai bine starea de ”Femeie de serviciu”, chiar dacă la început am pus-o la egalitate cu Cenușăreasa (natura diferenței fiind, încă, subtilă).
Am activat OBSERVATORUL interior, pentru a fi prezent cu starea interioară de ”femeie de serviciu” și pentru a o observa mai bine la alții.
Vă invit ca în următoarea perioadă să răspundeți la trei întrebări importante, care ne vor avansa încă un pic pe drumul dinspre Femeia de serviciu, prin Cenușăreasa, către Prințesa și toate arhetipurile alocate lor.
Prima întrebare:
Cum prețuiește și întreține o femeie de serviciu ceea ce are? Câtă grijă are de toate posesiile sale, pornind de la corpul ei, la hainele și obiectele pe care le folosește, la casa în care locuiește și relațiile pe care alege să le mențină?
Cum le întreține?
Câtă energie pune în toate și cum se mențin?
Toate sunt într-o stare excelentă, totul sclipește, corpul ei este în cea mai bună formă, hainele sunt curate și apretate, obiectele folosite (chiar și cârpele pentru șters) sunt de cea mai bună calitate?
Relațiile în care se angajează sunt cele care o susțin, o valorizează, o felicită pentru ceea ce întreprinde și o motivează ca zi de zi să facă ceea ce face?
Aveți două răspunsuri posibile: DA sau NU (că tot suntem la Echinocțiu, în care ziua va fi egală cu noaptea)
A doua întrebare:
Este atentă femeia de serviciu la detalii? Are timp, energie și intuiție să observe detaliile, să vină cu programare, planificare și gândire dinainte, pentru a nu mai munci mult, ci a munci EFICIENT? Vede ea unde se face mizerie mai repede, CINE face mizerie, cum se face murdăria și observă ce ar trebui să facă, pentru a munci mai puțin și a avea rezultate mai bune?
La fel, două răspunsuri posibile: DA sau NU.
A treia întrebare:
Când face orice acțiune, o face cât de bine poate în acel moment? Face femeia de serviciu IMPECABIL orice face? Chiar și spălatul pe jos, al toaletelor sau al bucătăriei poate fi făcut în multe feluri. Dar IMPECABIL este dezideratul oricui.
Când faci ceva IMPECABIL, te simți și tu IMPECABIL.
Reușește femeia de serviciu să fie IMPECABILĂ în orice mică acțiune, înainte de a trece la următoarea?
Poate să nu se apuce de prea multe odată, ci pe rând, acțiune după acțiune, cu impecabilitate și atenție pentru detalii?
Da sau nu?
Sunt întrebări pe care ni le punem nouă și le punem celorlalți.
Cum întreținem ceea ce avem?
Cum prețuim și valorizăm tot ceea ce deținem?
Cum arată mașina, poșeta, hainele, casa, corpul nostru și relațiile noastre?
Suntem atenți la detalii?
Suntem impecabili în orice întreprindem?
Dacă toate răspunsurile sunt NU, atunci starea de ”femeie de serviciu” rămâne destinul pe care îl alegem (chiar cu aceste răspunsuri).
Dacă oscilăm între NU și DA, deja suntem în starea de Cenușăreasa (despre care vorbim detaliat în curând).
Cât despre DA, acest nivel îl vom detalia la starea de ”Prințesă”.
Dacă deja sunteți sigure că mă refer doar la femei, probabil că nu ați înțeles energia Jocului Școala FEM-IN-NA.
Chiar dacă folosesc cuvinte feminine, discut despre ENERGIA FEMININA și NU despre femei.
Aceeași energie este și în bărbați – pentru că ”oameni de serviciu” sunt mulți.

Dacă ați mers pe autostrăzile din România și ați oprit în toaletele publice existente, ați întâlnit foarte mulți ”oameni de serviciu” ce au grijă de aceste ”instituții” (extrem de importante – la fel cum rinichii sunt importanți pentru corp).
Am văzut locații impecabil de curate, cu hârtie unde trebuia, cu trandafiri cultivați în fața clădirii și flori proaspăt culese puse în ”vaze” de plastic, reciclate din sticlele aruncate – dar care înfrumusețau locul.
Am văzut mai multă grijă și creativitate decât în alte locuri ”îngrijite” de femei.
Și am descoperit ”Cenușăreasa” în varianta masculină – ce aștepta să fie ”descoperită” de un prinț sau ”Îmboldită” de o zână magică – care să-i explice detaliat MAGIA și să o facă să înțeleagă DE UNDE VINE, DE FAPT, MAGIA.
Vă las să meditați asupra întrebărilor de Echinocțiu.
Să vă decideți în care stare de feminin (FEM-IN-NA) doriți să vă poziționați.
Asta ne întreabă acum energia lumii: FEMEIA DE SERVICIU – sau – PRINȚESA? (cu trecere prin Cenușăreasa.....că este mai interesant).
FEM-IN-NA înseamnă Flux Electro-Magnetic (FEM) in interiorul nostru. Energia feminină este energia Creativității. Învățăm să o recunoaștem, să observăm cum și unde o folosim (sau irosim) și pas cu pas, învățăm să o revendicăm și redirecționăm.
Succes la observare / contemplare și un Echinocțiu de toamnă însorit, blând și inspirator!

Ti-a placut articolul?

Comentarii