Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 9 noiembrie 2023 - Am intrat în ”linie dreaptă” în zilele dinaintea portalului energetic 11.11

ro

10 Nov, 2023 08:12 639 Marime text
 9 noiembrie 2023
Am intrat în ”linie dreaptă” în zilele dinaintea portalului energetic 11:11
Azi, mâine și mai ales sâmbătă, energia va fi extrem de instabilă.

Totul poate fi provocator, dar și o ocazie unică de oportunități favorabile.
Dacă avem ceva de schimbat, eliberat, eliminat, curățat, re-așezat – aceasta este perioada.
Chiar și pentru o re-aranjare a casei sau biroului, a poșetei sau computerului, zilele în care ne aflăm sunt deosebit de favorabile.

Suntem în plin sezon al Scorpionului și ne îndreptăm spre o lună nouă în Scorpion, cu soare în Scorpion și planeta Marte în Scorpion.
Nu știu cum se simte la voi, dar la mine se percepe totul până în profunzimea celulelor. Senzații, emoții, reacții – toate sunt intensificate.

Sunt bucuroasă că am programat Webinarul din 7 decembrie.
https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../
Avem multe de împărtășit - așa că fiți atenți, prezenți și conștienți.
Se văd mai bine ”erorile” din sistem, încep să le observ la fiecare pas.

Am găsit un fragment foarte interesant în cartea lui Jacob Lorber ”Pământul și luna”, care se conectează cu ceea ce se întâmplă în prezent:
”Este destul de greu să lupți cu un dușman pe care îl cunoști; vă imaginați deci cât de dificil trebuie să fie să lupți cu un dușman invizibil sau pe care nu îl cunoști.
De aceea, este important să studiați acest dușman, ca să știți cum trebuie să vă luptați cu el în bătălia care se apropie.

Pentru ca spiritul să atingă viața eternă, este foarte important ca sufletul lui să cunoască în profunzime ce este iadul și ce este Cerul.
Scopul spiritelor angelice și umane nu este acela de a curăța și de a-și face griji în legătură cu Cerul, ci doar în legătură cu ceea ce a fost, încă din timpuri imemoriale, necurat.
De aceea, este mult mai important să cunoașteți locul noroiului decât pe cel al purității, căci numai acesta trebuie curățat.
Odată curățat locul, Cerul își va face apariția de la sine.

Ar fi absurd să-i ceri cuiva să se laude și să se gândească în permanență la calitățile lui pozitive; din când în când, el trebuie să mediteze și asupra trăsăturilor lui negative de caracter, învățând să practice autocritica.
Bunătatea nu are nevoie de laude, căci ea este cea mai bună răsplată a sa.
Este însă absolut necesar ca fiecare om să reflecteze asupra gândurilor și dorințelor sale malefice, încercând să le elimine...

Judecați singuri ce este mai important: să cunoști terenul pe care calci, sau tavanul care este suficient de înalt și de care nimeni nu s-a lovit încă până acum.
Cel cu care ne confruntăm în permanență este terenul de sub picioarele noastre; de acea, el ar trebuie cunoscut primul: cât de solit este, dacă există crăpături, denivelări, etc și cum pot fi evitate acestea.
Cine dorește să evite răul, trebuie mai întâi să-l cunoască.
În caz contrar, el va rămâne doar un copil imatur.

De aceea, este foarte important să studiați cu atenție căile răului, pentru a le recunoaște în sine și pentru a încerca să le evitați.”
Mi se pare ca Jacob Lorber vorbește exact despre zilele în care ne aflăm (și a scris cartea în jurul anilor 1850!!). Când ies la suprafață toate energiile posibile, de toate frecvențele vibraționale. Să ne vedem mai bine și să le studiem, pentru a le cunoaște și a învăța să le evităm.
Succes la trezire și a ține ochii deschiși, pentru noi toți.
Zile cât mai echilibrare,
Cu iubire

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii