Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 8 august 2023. Portalul Leului, maxim de energie de foc și schimbare

ro

08 Aug, 2023 10:49 1060 Marime text

Astăzi, din cartea lui Gregg Bradden, Pășind între lumi, știința compasiunii, vă propun definirea binecuvântării (pagina 110)
 
”Darul binecuvântării este o expresie modernă a promisiunii care v-a fost făcută, cu atât de mult timp în urmă. Această promisiune străveche, care a fost făcută de cei ce au venit înaintea noastră, ne reamintește că fiecare suflet supraviețuiește celor mai întunecate momente ale vieții, pentru a se reîntoarce din nou acasă, neatins și într-un mod armonios.
 
Binecuvântarea poate fi definită drept o calitate a gândurilor, emoțiilor și sentimentelor, care vă permite să recunoașteți natura sfântă, divină, a unei acțiuni, să eliminați orice ”încărcare” emoțională care învăluie acea acțiune și să mergeți mai departe, odată cu viața.
Darul binecuvântării are la bază puterea gândului și a cuvântului rostit.
Binecuvântarea, oglindind gândurile, sentimentele și emoțiile care susțin cuvântul respectiv, induce o modificare biochimică în interiorul corpului vostru.
Astfel vă vindecați de frică, de mânie și de judecată și mergeți mai departe, odată cu viața.”
 
În această zi de portal energetic maxim al lunii august, vă invit să ne uităm din energia binecuvântării la tot ce vine pe drumul acestei zile.
Tot discutăm despre procese, detoxifieri și antrenamente.
Dar noi nu trăim aceste procese decât la nivel mental.
Noi trăim, de fapt, fiecare zi așa cum vine ea.
Și în fiecare zi, putem să aducem câte puțin din orice alegem (puțin detox, puțină mișcare, ceva exerciții de respirație, ceva gânduri binevoitoare).
Ce-ar fi să derulăm ziua de astăzi observând ORICE ni se întâmplă (indiferent de cum pare, la prima vedere) ca o binecuvântare?
Este provocator, dar este posibil. Energia zilei va permite această viziune DIFERITĂ, dacă o alegem.
 
Să avem cu toții o zi de binecuvântări și de depășire a Poveștilor învechite și uzate despre vinovăție, judecată, critică și nemulțumiri.
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii