Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 7 mai 2021 - Tămăduirea

ro

07 May, 2021 21:45 2416 Marime text


Tămăduirea
Ce nume frumos pentru un proces de redobândire a sănătății: tămăduire. Cuvântul pare a pătrunde până în măduva oaselor și schimbă vibrația interioară.
Astăzi, 7 mai 2021, de Izvorul Tămăduirii, este o zi minunată pentru început sau aplicat măsuri importante de însănătoșire pentru corpul fizic sau starea emoțională. Cu atât mai mult cu cât luna este în scădere, și orice proces de eliminare, detoxifiere sau postire este susținut de chiar energia perioadei.
Cu alte cuvinte, dacă vreți să vă lăsați de fumat, de mâncat dulciuri sau făinoase, de consum excesiv de orice aliment sau substanță recreațională, astăzi este cea mai bună zi pentru așa ceva. Șansele de succces sunt mult mai mari, pentru că intenția fiecăruia este amplificată de vibrația generală a zilei.
Fiind și o zi de vineri, o postire timp de jumătate de zi sau ziua întreagă poate ajuta și susține corpul mai bine decât în alte zile.
De ce vineri?
Ce energie are această zi specială a săptămânii, dedicată Sfintei Vineri sau zeiței Venus, zeița iubirii la vechii greci și romani?
Puteți citi despre asta în cartea ”Momentul potrivit” (ebook pe eshop la www.centrulnatura.ro).
Dacă învățăm semnificația și înțelegem vibrația fiecărei zile a săptămânii, putem să călătorim mult mai eficient de-a lungul celor 7 zile săptămânale de activități și trăire.
Folosind mai bine și conștient energia fiecărei zile, vom ști când este mai eficient să facem curățenie, când să facem cumpărături, când să ne ocupăm de afaceri sau să ne relaxăm și să ne îngrijim de corpul nostru fizic.
ȘI dacă tot discutăm despre ”tămăduire” astăzi, vă oferim un proiect de vindecare a corpului și sufletului, începând de luni, 10 mai, de la ora 17.30.
”Mișcare senzorială și mobilitate”, alături de fetele de la Studioul Pilates Vitality Constanța.
Și ce zi mai minunată de începere a unui program, dacă nu ziua dinaintea Lunii noi (de pe 11 mai)?
Și o zi cu puterea lui 1 (10 înseamnă 1, când adunăm 1+0 = 1).
Nota 10 este cifra perfecțiunii și obținerii măiestriei.
Este o zi perfectă pentru debutul unui program care să susțină cu măiestrie un efort de echilibrare și tratament corporal.
Vom folosi puterea vindecătoare a apei și simțurile.
Cât știți despre eficiența de tonifiere și detoxifiere a apei reci, folosită jucăuș și în doze potrivite?
Mișcare ”senzorială” și mobilitate, adică gimnastică și apă la noi acasă?
Interesant și provocator.
Dacă vă plac noutățile și combinațiile între tehnici, dacă nu vă temeți de puțină distracție și senzații interesante ale corpului fizic și mai ales, dacă sunteți interesați de o vindecare până în măduva oaselor (tămăduire!) vă așteptăm de luni, timp de patru săptămâni la rând, la o oră de mișcare și simțire pe săptămână.
Ne pregătim pentru vacanța de vară, să fim în formă, să avem picioarele pregătite pentru plimbări și explorare.
Tămăduirea corpului, a sufletului și a minții este un proces continuu și fiecare nouă adăugare, sub forma procedurilor sau proiectelor interesante, scoate corpul din amorțire și rutină.
Vă doresc tuturor o zi de vineri cât mai echilibrată, liniștită și centrată, cu focalizare pe vindecarea corpului, dar și pe tăcerea minții. Mirosim florile primăverii, ascultăm cântecul păsărilor, ne bucurăm de verdele aprins al Naturii și atingem cu gingășie totul în jurul nostru (inclusiv propriul corp).
Și gustăm doar deliciul propriei salive, pe care astăzi o reciclăm într-o postire cât de îndelungată reușim fiecare dintre noi.
Suntem bine cu toții, în energia tămăduirii
Cu iubire,

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii