Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 6.01.2023 Lună plină în Rac (Luna lupului)

ro

06 Jan, 2023 12:37 1216 Marime text
Atenție la dualitate, ies la suprafață umbrele, pentru că lumina este intensă.
Și radiațiile solare, sunt extrem de intense. Corpurile noastre fierb pe interior la propriu.
Hidratați-vă (limonadă, ceaiuri, fructe), folosiți câte un duș rece sau băi alternative (cald/rece), ori doar spălare pe față, pe brațe (de la coate în jos) cu apă rece, de mai multe ori pe zi. Și nu faceți eforturi fizice prea mari. Corpul va fi suprasolicitat și se va supra-încinge (mai mult decât, deja, o face).

Cartea săptămânii
Dominique Loreau – Arta simplității
Pagina 192 ”învățați să refuzați”
”În cultura noastră, e mai acceptabil să fii amabil și ipocrit decât direct și cinstit. Dacă a spune ”nu” e o problemă pentru dumneavoastră, obiectivul vizat ar trebuie să fie acela de a putea spune ”nu” cuiva pentru a vă putea spune ”da” dumneavoastră.
.....

O explicație simplă, cu cât mai puține detalii, e cea mai bună modalitate de a refuza. Învățați să spuneți ”îmi pare rău, acum n-am timp, dar o să te sun când o să-mi permită programul”. Nu vă supraîncărcați programul zilnic numai ca să-i împăcați pe ceilalți. Nu trebuie să vă pese de ceea ce cred sau spun ei despre dumneavoastră. Veți deveni astfel mai liber. Când vă puneți în pericol visurile și propriile valori pentru altcineva, pierdeți ceva din dumneavoastră, din forța pe care o aveți. Cu cât vă compromiteți mai mult autenticitatea, cu atât veți mai slab.
....Nu fiți cine se așteaptă ceilalți să fiți, fiți cine vreți dumneavoastră să fiți. Trebuie să știți cu precizie și hotărâre ce vreți și ce nu vreți în viață. Fiți independent. Trebuie să aveți curajul de a spune nu, zâmbind fără să vă scuzați. Nimeni și nimic nu are nici cea mai mică putere asupra noastră, căci suntem singurii care ne organizăm gândurile.”

Să avem o zi de Lună plină cât mai interesantă, să nu ne lăsăm prinși de tendința lunii pline de a accentua dualitatea (lumină și umbre, bine și rău, corect și greșit) amintindu-ne că suntem ÎNTREGI și că TOȚI suntem conectați la TOT.
O zi minunată tuturor,
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii