Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 365 zile sărbătoare în 2022. Ziua 15 – 15.01.2022. Astăzi sărbătoresc comunitatea

ro

15 Jan, 2022 11:09 1261 Marime text


 
  • Studiez de peste 30 de ani (40, daca luati în calcul și anii de studiu universitar și specializare) corpul omenesc.




Am fost fascinată de structura pe care am descoperit-o, celula, care mi s-a părut o lume în sine, cu zeci și sute de cotloane și mistere. Orice celulă din corpul nostru are echipamentul și alcătuirea să poată trăi singură și independentă. Și cele mai multe dintre miliardele de celule ale corpului aleg să trăiască împreună cu altele, în structuri numite țesuturi, care la rândul lor alcătuiesc organele și acestea ne compun corpul fizic.
 
 
 
În mod asemănător, noi oamenii suntem niște celule individuale umane. Putem să trăim independenți și singuri, în măsura în care avem destulă energie și resurse să ne împlinim nevoile de bază: siguranță, hrană, adăpost, multiplicare. Însă cei mai mulți alegem să ne grupăm în comunități și grupuri, de diferite mărimi, în care simțim că putem să realizăm ceva mult mai important decât am reuși, fiecare, separat.
 
 
 
Începând oficial ieri programul de siluetă și flexibilitate cu echipa de la Vitality Pilates Constanța și doamnele curajoase care s-au înscris la program, am simțit fizic și energetic, puterea comunității. Împreună reușim să realizăm ceva ce niciuna din noi separat n-ar avea forța să ducă la capăt, de una singură: o transformare energetică și mentală, care să inducă și o schimbare fizică. Pentru că întregul nostru corp depinde de comenzile minții. Iar mintea, colecția de povești pe care le rulăm precum programele de computer în fiecare moment al vieții, se aliniază cu ușurință liniilor de energie ale lumii.
 
 
 
 
Astăzi sărbătoresc comunitatea.
 
 
 



 
 
Am privilegiul să fac parte din câteva comunități dinamice și bine închegate, ce intenționează, ca și mine, menținerea stării de sănătate a corpului fizic și echilibrarea poveștilor minții, pentru a-i permite să creeze, cu imaginație, o Realitate prietenoasă și binevoitoare.
 
 
 
Mintea este cea care se încâlcește în fuiorul de frici (așa cum ați descoperit în ziua 13) și tot mintea le poate șterge cu o clipire din ochi, atunci când este conectată la inimă, la iubire (cum am trăit ieri, în ziua 14). Astăzi, într-o zi de 15, sărbătoresc Comunitatea, grupul la care simt că aparțin (familia mică sau mai mare, grupul de oameni alături de care petrec mai mult timp sau grupul de suflet, cu care simt că vibrez energetic).
 
 
 
Mă gândesc la comunitatea mea, le transmit gânduri binevoitoare, fac gesturi de împuternicire (cu doamnele de la Proiectul de mișcare facem zilnic mișcare, dimineața și seara, în solidaritate și conexiune cu Intenția tuturor) și mă aliniez energetic la acea linie de viață corespunzătoare.
Nu este prea târziu să veniți alături de mica noastră comunitate de mișcare, flexibilitate și împuternicire.
 
 
 
https://vitalitystudio.ro/program-flexibilitate-silueta.../
 
 
 
Pentru că nu intenționăm să slăbim. Nu ne place termenul. Intenționăm să ne împuternicim (nimănui nu-i place ”slăbiciunea”) prin eliberarea din corp a câtorva kilograme de reziduuri adunate în ultima lună, prin tonifierea corpului fizic și angajamentul la centrarea pe sine, câteva minute, zilnic și o oră de mișcare săptămânal, împreună cu toate persoanele din grup.
Sărbătorirea comunității se poate face în multe feluri. La sărbătoare, ne focalizăm binevoitor pe obiectul sărbătorii și-l tratăm diferit decât în alte zile: transformăm obișnuitul în sacru.



La fel cum duminica ne aliniem comunității religioase de care aparținem.



Onorăm astăzi comunitatea la care ne-am afiliat. Ne bucurăm să fim o parte din ceva mai mare decât noi înșine. Să găsim un sens în servire și participare.
 
 
 
 
Sărbătorim abilitatea noastră de ființe umane de a fi o parte din comunitate: puterea cuvintelor (da!, Arhanghelul Gabriel este alături de noi întreaga zi).
 
 
 
Și chiar dacă planeta Mercur a intrat ieri retrograd și următoarele 3 săptămâni vom avea parte de dificultăți în comunicații (de toate felurile), conștientizarea apartenenței la comunitate ne dă atâta putere și prezență încât simțul umorului dezvoltat va apare de câte ori erorile și dificultățile vin pe drum.
 
 
Sărbătoresc în mod sacru apartenența la comunitatea Facebook și vă mulțumesc tuturor celor care mă onorați cu prezența și interesul vostru. Sunt recunoscătoare că suntem împreună și ținem aproape.
 
Să aveți o zi excelentă astăzi
 
 
Cu iubire
 
 
Sursăfoto: Pixabay



Articol preluat de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii