Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 30 aprilie 2023. Ultima zi calendaristică a lunii

ro

30 Apr, 2023 16:00 1062 Marime text

Ultima zi calendaristică a lunii
O duminică însorită (în cele mai multe locuri)
Și o zi dintr-un week-end prelungit tip minivacanță

”Revoluția glucozei” a făcut o minirevoluție în mintea mea, a creat valuri (ca orice diferit de ceea ce știam), apoi a venit evaluarea prin filtrul experiențelor directe (corpul a decis) și a experiențelor trecute. Valurile trec, liniștea rămâne, lecția se învață.

Dacă ne uităm în toate direcțiile în care ne trage nevoia de a ne echilibra alimentația, creăm valuri din ce în ce mai mari în oceanul interior al emoțiilor. Veganii și vegetarienii ne propun o variantă (am încercat-o, funcționează DAR cu multe capcane), cei cu dietele keto sau paleo propun alte variante (nu le-am încercat, dar știu persoane care au făcut-o), dr. Morse vine cu fructele, dr. Kushi (alături de Oshawa) vine cu orezul și cerealele fierte, Brian Clement de la Hippocrates (Florida) vine cu frunzele și vlăstarii. Am trecut împreună cu Colin Campbell prin studiul China, alături de Kristina Bucharan Carillo (Kristina raw vegan) prin dieta crudivoră, mă inspiră continuu Mimi Walter și Cristela Georgescu cu soluțiile creative ce funcționează inclusiv la copii. Și am enumerat doar câteva dintre direcțiile care au creat ”valuri” pe oceanul interior al corpului meu, în diferite momente ale vieții.

Oceanul rămâne ocean, cu toate valurile care vin și pleacă.
Corpul are particularitățile sale, nevoile sale, senzațiile sale și mai ales, limbajul său specific.
Prin corp trec toate experiențele și datorită corpului, fiecare vine cu darul său (fie doar și al lecției oferite).

Vă invit săptămâna care urmează, vineri pe 5 mai, în chiar ziua de lună plină (da! Nu este întâmplătoare programarea!) la un Webinar organizat împreună cu firma Alchida.
https://alchida.ro/.../webinar-5-mai-sustinut-de-dr.../...

Luna plină în Scorpion, guvernatorul apelor și emoțiilor ne va susține în discuția despre oceanele interioare ale corpului, cu valurile lor, cu furtunile dar și zilele senine, cu profunzimile și viețuitoarele ce dansează pe cântecul vieții.
Vom povesti puțin despre experiența personală cu ”Revoluția glucozei”, vom discuta și despre testarea noilor produse AlgoSource, dar cel mai mult ne vom conecta cu oceanele interioare ale corpului.
Nu știți care sunt?
Haideți să le descoperim împreună.

Zile frumoase și echilibrate de primăvară tuturor
Cu iubire 


 Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii