Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 3 decembrie 2023 O zi de final de săptămână mai liniștită, mai echilibrată, mai adunată

ro

03 Dec, 2023 15:20 739 Marime text

3 decembrie 2023
O zi de final de săptămână mai liniștită, mai echilibrată, mai adunată (pentru cei care aleg să-i folosească energia în acest fel);
La mine a venit cu multă creativitate și câteva idei interesante, pentru Webinarul de pe 7 decembrie, despre ”fazele lunii”.
https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

Astfel, pentru participanții la acest Webinar am creat un material sinteză pentru anul 2024, în care am trecut cele mai importante informații energetice conectate cu Luna, Soarele și alți aștri, care ne vor influența energia în 2024.
Și intenționez să facem împreună un exercițiu de recapitulare și recuperare de energie din cea investită în 2023, astfel încât să putem să încheiem eficient acest an, pentru a ne acorda cât mai ușor celui care urmează.

Cu alte cuvinte, Luna în scădere în care ne aflăm a mai eliberat din reziduuri și gunoaiele emoționale și mentale ce se adunaseră, suficient cât să reapară creativitatea (stagnantă în ultima perioadă) și intuiția să direcționeze imediat atenția către Joc.
M-aș bucura să ne revedem în număr cât mai mare la Webinar, pentru că realmente avem informație extrem de utilă și de practică, pentru răscrucea dintre ani, în care ne aflăm.
Iar subiectul principal al discuției va fi, dincolo de discuția despre lună și fazele sale, ”pulsul” sau ritmicitatea vieții.

Despre acesta se vorbește și în cartea ”Puterea lunii” a soților Johanna Paungger și Thomas Poppe:
”Atomi și roci, plante și animale și – laolaltă cu acetea – ființele umane, care posedă cu ele forme de energie, sunt ritm, cicluri și transformări, atât creative cât și destructive, fie că acceptăm faptele cu mulțumire sau cu împotrivire fățișă, fie că spiritul nostru iscoditor tinde să experimenteze, fie că le ignoră – în dezavantajul nostru.

De la respirație la bătăile inimii, de la circulația fluidelor în organism la ciclul de naștere, viață, moarte și renaștere, existența noastră este atinsă sau chiar afectată de suișuri și coborâșuri, de pierderi și de recuperări, de sporirea și diminuarea unor forțe, și nu numai acelea determinate de poziția lunii.
Viața însăși funcționează după cicluri, oscilații, vibrații, balansuri: este un dans.
”Dezvoltarea continuă...pe de altă parte, un idol al zilelor noastre, este împotriva naturii, o invenție nefirească a erei tumultoase, limitate și bizare, în care trăim.

În timpurile noastre ar trebui considerat să ne revoltă, aproape cu orice preț, împotriva regresului și a decăderii.”
Despre toate acestea intenționez să vorbesc la Webinarul de pe 7 decembrie și apoi întregul an 2024 – despre normalul ciclurilor și oscilațiilor vieții – apariție, dispariție; început, final; dezvoltare, degradare;
Contemplu, scriu, citesc și iau în considerare toate acestea, în perioada lunii decembrie, pentru că ritmul mai lent pe care l-am ales pentru această lună îmi permite să-mi revizuiesc anul 2023 și să-mi pregătesc anul 2024 diferit decât am făcut-o în alte perioade: mai temeinic, mai în profunzime, cu acordaj la intuiția interioară și cu atenție pe mesaje, semne și sincronicități.
Să avem cu toții astăzi o zi cât mai frumoasă, echilibrată și odihnitoare.
Cu iubire, tuturor

articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii