Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:17 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 29 septembrie 2021. Mijloc de săptămână

ro

29 Sep, 2021 22:00 1409 Marime text


Să fiți bine și să fim bine.

Terminăm în seara aceasta ziua lui Mercur (miercuri), în tranzit de Mercur retrograd, cu alte 5 planete retrograde. Și cu furtuni solare și radiații X în cantități uriașe (noaptea trecută au jucat țonțoroiul în creierii noștri, dar nici astăzi pe zi n-au fost mai potolite).

Primim comunicații suprapuse și contradictorii, trăim emoții intense și contradictorii. Reacționăm mult, la tot și toate.

Este toamnă. În fiecare an, în perioada asta, este cam așa. Mai ales în octombrie. Doar luna care vine este perioada Halloween, nu-i asa? Ne îndreptăm cu forță spre zona de umbră, întuneric și bântuire a lumii.

Până atunci, suntem bântuiți de ale noastre gânduri și emoții. Plus minus radiațiile de toate felurile, de la soare, de la dispozitivele noastre electro-magnetice, de la antene și multe altele.

Important este să ne creștem rezistența interioară. Care se mai numește în limbaj medical IMUNITATE.

Iar imunitate înseamnă nu doar protecție/apărare - să ai grijă ce intră și ce NU intră în corpul tău, să ai grijă ce devine și ce nu ți-ar place să devină corpul tău.

Imunitatea mai înseamnă și ce iese din corpul tău. Ce-ți iese pe gură, ce acțiuni realizezi și mai ales, cum ripostezi energetic la provocările celor din jur.
Trimiți energie ciufulită - primește energie și mai ciufulită.

De aceea, exact această perioadă de Mercur retrograd este cea mai bună oportunitate posibilă pentru antrenament, pentru testare și pentru întărirea puterilor interioare.

Exact despre asta dorim să discutăm la întâlnirea noastră de sâmbătă seară, în Webinarul despre Imunitate, la toate vârstele.

https://www.facebook.com/102391181694639/posts/282390070361415/?d=n

Vă așteptăm să avem un dialog, să puneți întrebări, să vă lămuriți dilemele și să învățăm împreună cât de puternic și uimitor este corpul omenesc.
Desigur că știți asta. Doar fiecare dintre voi a rezistat zilele astea la atâtea furtuni emoționale, câte fire de păr pe cap aveți. Și încă respirați, încă vă mișcați și încă (sper) mai știți de glumă.

Dincolo de virușii transformați în elefanți (cu fundiță roz, obligatorie) există o altă față a problemei: imunitatea corpului. Iar aceasta depinde de obiceiurile personale: alimentație, odihnă, relații și mai ales, viziune personală.

Mă bucur să știu că aveți grijă de minunea de corp în care vă aflați. Și să-i mulțumiți, în seara asta, la culcare, ca a mai trecut cu bine o zi de valuri emoționale și de dușuri/cascade de gânduri. A rezistat binișor, poate doar cu înțepături în inimă, ceva dureri de cap, mucus pe nas și ceva forfăieli în intestine. Face față, minunea de corp, la multe.

Să avem un rest de săptămână cât mai echilibrat și ușor.

Și să ne revedem cu drag, la Webinar, sau să ne reauzim la postarea săptămânală viitoare,

Cu iubire

Sursă foto și text: Facebook.com / Zyanna Orinda
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii