Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 29 noiembrie 2023 Ne apropiem de final de lună calendaristică și încetișor, de final de an

ro

29 Nov, 2023 08:14 836 Marime text

29 noiembrie 2023
Ne apropiem de final de lună calendaristică și încetișor, de final de an (astronomic, calendaristic).
Apropierea finalurilor aduce întotdeauna o stare de jeluire, combinată cu una de bucurie. Întrucât natura umană este duală, și trăim aproape în același timp stări contrarii, observăm mai bine asta în perioade energetice speciale ale anului.

Luna începe scăderea intensității luminoase și a influenței electromagnetice. Eliminările de toxine și de reziduuri nedorite devin mai eficiente în această perioadă. În cartea ”Puterea lunii” a soților Johanna Paungger și Thomas Poppe se vorbește despre aceaste ”detoxifieri” naturale:
”Există numeroase căi prin care corpul se descotorosește de materiile dăunătoare, deșeuri ale metabolismului și radiații. Ficatul, rinichii, intestinele, pielea, plămânii – toate aceste organe lucrează concertat ca să ne scape de tot ceea ce nu ne face bine. Orice întărește aceste organe întărește și capacitatea trupului de a se detoxifica. Multe metode de dezintoxicare sunt atât de eficiente în cele mai diverse cazuri de boli și tulburări, încât nu putem decât să le recomandăm cu cea mai mare căldură: cura de purificare a sângelui cu urzici, gargara cu ulei de floarea soarelui, cura cu bitter suedez, postul, reflexologia și multe altele.”

Luna în scădere este o perioadă foarte bună de ușurare, eliberare, descărcare a corpului, gândurilor și emoțiilor de tot ceea ce ne încarcă inutil. Suntem și în postul Crăciunului, așa încât fiecare efort făcut în această perioadă contează.
Putem sări o masă sau două, putem micșora cantitățile de alimente, putem să facem câte o zi de post cu apă. Sunt multe modalități în care putem să curățăm organismul pe interior.
Vom discuta despre toate acestea la Webinarul de pe 7 decembrie de la ora 19.00. Până ne revedem atunci, vă doresc să petreceți o zi de final de noiembrie cât mai liniștită și echilibrată, bucurându-ne de ultimele zile frumoase de toamnă.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii