Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:11 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 27 noiembrie 2021. Frumusețe feminină

ro

28 Nov, 2021 17:53 858 Marime text

Înaintăm prin anul 2021 și ne aflăm în altă perioadă interesantă: sezonul eclipselor. Se întâmplă de două ori pe an, primăvara și toamna. Și în prezent, suntem chiar în mijlocul acestei perioade. Următoarea eclipsă spre care ne îndreptăm va fi una de Soare și se va întâmpla între 3 și 4 decembrie, la luna nouă.

Nu întâmplător ne-am propus să organizăm atunci ultimul Webinar al acestui an, legat de o temă dragă sufletului meu - frumusețea feminină.

https://alchida.ro/.../webinar-3-decembrie-par-piele.../

Este adevărat că vom prezenta produse naturale de îngrijire a părului și pielii, dar vom discuta și despre produse ce ne pot ajuta să fim mai liniștite, calme și relaxate pe interior.

Știm că frumusețea vine mereu dinăuntru, dar se oglindește cel mai adesea în afară. Astfel încât foarte mulți oameni pot descoperi ce se întâmplă în interiorul fiecăruia dintre noi, când ne privesc pielea.


Eclipsele ne ajută să vedem mai bine ce încercăm să ascundem, să punem sub preș. Doar așa, cu tot gunoiul la suprafață, ne suflecăm mânecile și (cu forța) ne apucăm de treabă. Niciun om nu face curățenie sau detoxifiere decât dacă este nevoit să o facă. Și mai mult de atât: nimeni nu învață decât dacă este forțat să o facă.

Educația umană se face doar prin impunere. Nu o spun eu. Ci toți marii înțelepți ai lumii. Creșterea înțelepciunii este un proces făcut sub presiune (și impunere).

Frumusețea pielii este o componentă importantă a frumuseții feminine. Dr. Morse, profesorul meu de detoxifiere, spunea că pielea este al treilea rinichi. Iar rinichii sunt sediul fricilor. Discutăm mai multe despre conexiunea piele frici, piele curaj și piele relația cu ceilalți în ultimul Webinar educațional al anului 2021.

Frica pare să fie un dușman al oamenilor, dar este de fapt motivația care ne forțează să învățăm, să ne educăm, să schimbăm obiceiuri și prin cunoaștere, să evoluăm. Frica este motivatorul transformării noastre interioare.

https://www.facebook.com/alchida.ro

Webinarul de vineri, 3 decembrie ora 19.00 - este dedicat Frumuseții feminine și energiei feminine transformatoare.

Ce legătură are frumusețea cu frica?

Vorbim și descoperim împreună?

Este ultima noastră întâlnire on-line înainte de pauza de iarnă și de Sărbătorile de final de an.

Mă bucur să onorăm împreună încheierea unei perioade de un an de educație, de explorare și de conectare în modalitatea virtuală a Webinariilor și Cursurilor on-line.

Învățăm continuu despre posibilitățile și limitele imaginației umane.

Vă așteptăm în ziua de eclipsă de Soare, la luna nouă din Săgetător - cu energie de aventură, explorare și inspirație - alături de echipa de la Alchida și o gamă nouă de produse cosmetice bio și alte produse naturale de îngrijire corporală.
O invitație cu surprize și dinamica Sărbătorilor ce se apropie.

Și o celebrare a finalului activității mele educaționale pe acest an 2021. Ultima întâlnire și finalul Webinariilor de pe 2021. Nostalgia și mulțumirea finalurilor, alături de voi toți, prieteni dragi cu care am călătorit prin energia transformatoare a anului 2021.

Recunoștință tuturor!

Cu iubire

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii