Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 27 mai 2021. Despre feminin și masculin, împletiri și despletiri

ro

27 May, 2021 15:42 2213 Marime text

  • Eu sunt femeie. TU ești bărbat. Noi suntem un cuplu. Un început. Și o continuare și mai interesantă. Eu vreau copil. TU vrei sex. Noi vrem plăcere. Acesta va fi al doilea Webinar.
Dragii mei frumoși, sper ca ați trecut bine peste zilele de lună plină și eclipsă și vârtejurile au fost doar în Natură, nu și în interiorul vostru.

Astăzi dorim să despovestim multe despre relațiile masculin-feminin, din noi și dintre noi, într-un Webinar care este prima parte dintr-o serie ce o dorim doar un început.

Dacă doriți să aflați informații noi, revelatorii și uneori chiar șocante despre atributele masculine și feminine, vă așteptăm diseară, alături de noi.

Eu sunt femeie. TU ești bărbat. Noi suntem un cuplu. Un început. Și o continuare și mai interesantă. Eu vreau copil. TU vrei sex. Noi vrem plăcere. Acesta va fi al doilea Webinar.

Conjugăm verbe diferite: a fi, a vrea, a alege și a avea, atât la feminin, cât și la masculin, la singular și la plural.

Fiecare ne prilejuiește să intrăm mai adânc în dinamica relațiilor inter-umane, atât de complexe și misterioase.

Și Natura este alături de noi, arborii au și ei dinamica masculin-feminin, un arbore înger fiind alături de mine în plimbările din zilele trecute. L-am pus ca ilustratie la această postare, pentru că arată chiar interesant. Cu două trunchiuri si aripile sale ca de pasare. Într-o zi ploioasă și înorată, ce poate fi mai frumos decât să stăm la povești, într-o șezătoare numită Webinar? Aventură, informare, comunicare și umor.

Dacă nu aveți alt program și doriți să petreceți două ore interesante diseară, vă așteptăm cu drag, la 19.30, pe platforma e-vision!

Cu iubire, pentru voi toți.

Avem multe suprize pentru cei care ni se alătură și ne dorim.

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii