Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 26.02.2023 Matematica lunii martie 2023

ro

27 Feb, 2023 08:14 1195 Marime text
Vă propun un mic proiect, în cadrul Jocului 2023 ”Cărți de suflet”
Folosind câteva cărți interesante, vă propun să studiem mai în detaliu zi de zi în luna martie, spre Echinocțiul de primăvară, în ritmul matematicii sacre a cifrelor fiecărei zile.
Am găsit la mine în bibliotecă următoarea Bibliografie:
Valeriu Pănoiu – Numerologie și destin
Anatol Basarab – Numerologia în viața fiecăruia
Papus (dr. Gerard Encausse) – Știința numerelor (tratat de inițiere în legile destinului și puterea secretă a numerelor)
Am mai descoperit căutând pe Net și alte titluri interesante:
Eduard Agachi – Manual de Numerologie
David A. Philips – Manual de Numerologie
David A. Philips – Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile
Buchannan Michelle – Numerologia pe înțelesul tuturor

Ce vă propun?

Folosind toate resursele disponibile, să trecem conștient prin fiecare zi din luna martie, până la Echinocțiul de primăvară, pe 21 martie și apoi până la finalul lunii – urmărind fluxul energiei din această lună puternică energetic.
Nu întâmplător, în primele 9 zile ale lunii martie în tradiția populară românească se aleg ”babele”, energiile ultimilor zile ale iernii astronomice, care curând vor fi înlocuite cu mugurii și florile de primăvară.
Frecvențele de vibrație ale zilelor lunii martie sunt intense și ne prilejuiesc contactul mai intim cu structurile simbolice care stau la baza interpretării realității în care ne aflăm.
Să descoperim ce se ascunde în fiecare zi în spatele cifrelor, în spatele energiei lor primordiale, de elemente de fundație în rațiunea minții reprezintă o provocare pentru luna martie, ce începe cu Mărțișorul, Ziua femeii și Babele, adică cu vibrația feminității.

Anul 2023 stă sub semnul ÎNTREGIRII și folosirii celor două fire alb-roșu de energie contrarie și în același timp, cauza dinamicii și acțiunii vieții.
Vă invit să studiați orice reușiți, în ritmul în care vă este confortabil și să descoperim împreună ce se ascunde în spatele cifrelor și a simbolisticii lor. Ultimele două zile din februarie, care sunt și primele zile ale săptămânii ce urmează, ne vom pregăti să structurăm noul proiect.

Și de pe 1 martie, începem numărătoarea crescătoare, către Echinocțiu!
Vom avea și prezentarea unor evenimente on-line și a unor surprize în luna martie, dar să nu anticipăm. Să facem Jocul așa cum ne place nouă, tihnit, pas cu pas, dar perseverent și palpitant.
Vă doresc o săptămână cât mai echilibrată și armonioasă,
Cu iubire

Articol și foto preluate de pe facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii