Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 25 septembrie 2021. Imunitate emoțională

ro

25 Sep, 2021 16:46 2304 Marime text

  • Mintea umană poate să influențeze deciziv emoțiile, pentru că scenariile și poveștile pe care le creează sunt în măsură să intensifice sau să tempereze emoțiile trăite.
Schimbările sunt naturalul vieții pe pământ, dar nu sunt stările preferate pentru emoțiile umane.

În momente de schimbare, că este vorba de schimbarea de anotimpuri, de începerea școlii (schimbarea activității) sau de schimbarea de fus orar - emoțiile umane încep variațiile și jocul între extreme: alb/negru, bine/rău.
Mintea umană poate să influențeze deciziv emoțiile, pentru că scenariile și poveștile pe care le creează sunt în măsură să intensifice sau să tempereze emoțiile trăite.

De aceea, putem folosi acest instrument puternic, care este minta umană, să re-scriem povești cu privire la imunitate, la corpul omenesc și la abilitățile și puterile acestuia.

Am pregătit un eveniment în care vom discuta despre imunitate, la mai multe nivele și din mai multe puncte de vedere.
https://www.facebook.com/102391181694639/posts/282390070361415/?d=n

Ne-am dori să fie un Webinar participativ, să ne puneți întrebări și să discutăm împreună despre aspectele importante ale unei bune protecții a corpului (dar și a emoțiilor) în perioada iernii și în contextul special al pandemiei.

Vă invităm să ne întâlnim la începutul lunii octombrie și să ne uităm la câteva componente ale imunității din alte puncte de vedere: să nu le considerăm aspecte ”defecte” ale unei mașini, care se cer reparate sau ”întărite” prin mijloace chimice, ci să le vedem altfel, drept eforturi ale unei structuri incredibile (corpul omenesc) de a se descurca cu provocări ce o depășesc mult.

Vom avea alături firma Alchida și produsele sale de calitate, ce vor fi prezentate, dar și oferite la niște oferte avantajoase. Și ne-am bucura să intrăm împreună în toamna astronomică, în luna octombrie, încrezători în puterile corpului, informați și bine pregătiți.

Imunitatea emoțională apare întotdeauna prin prevenție.

Vă doresc tuturor un week-end liniștit și mi-ar face mare plăcere să ne revedem în cadrul Webinariilor și cursurilor acestei toamne.

Cu iubire, tuturor!

Sursă foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii