Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 23.11.2021 Cuvinte purtătoare de mesaje

ro

24 Nov, 2021 11:04 1406 Marime text
Instrumentele prin care interacționăm în aceste postări de câțiva ani buni sunt aceste cuvinte purtătoare de mesaje. 

Dacă dincolo de simbolurile pe care le reprezintă, puteți să simțiți intenția de a vă menține într-o bandă de frecvență pozitivă și de a vă focaliza atenția pe lucruri utile și practice, înseamnă că puteți să prindeți reala lor utilitate. 

Pentru că suntem într-o săptămână a cuvintelor și ne apropiem cu pași mari de luna Sărbătorilor, am o ofertă pentru toți cei interesați: 

O nouă carte, în care discut despre relațiile de cuplu și tot ce înseamnă real masculinitatea și feminitatea. Se cheamă ”Turism emoțional - călăuză prin ceață și prin viață”. 
https://www.centrulnatura.ro/produs/e-book-turism-emotional/

Este oferită în varianta redusă, pentru luna decembrie, pentru a fi accesibilă tuturor celor care simt nevoia de o lectură împuternicitoare. 

Și nu este singura. Oferim reduceri la alte câteva e-book-uri apărute în ultimii ani, în special la cartea ”Răceala” (atât de utilă tuturor în această perioadă), dar și la cartea de ”Întoarcerea la mine” (în care prezint tehnica de EFT) și ”Voința - o super-putere”.

Toate aceste cărți au apărut în urma Webinariilor și Atelierelor ținute în ultimii doi ani și încorporează cunoaștere, studiu și exerciții practice clar și simplu prezentate. 

Reducerile venite în această perioadă sunt special oferite pentru a umple un gol: nu sunt destul de multe mesaje de împuternicire, de încurajare, de lucru practic cu propriul corp și de înțelegere a realelor valori ale vieții. 

La final de zi, când suntem singuri noi cu noi înșine, vom descoperi în interiorul inimii noastre că bucuria reală este trăirea unei vieți aducătoare de experiențe și creștere.

Cuvintele sunt prea puțin putincioase pentru a purta astfel de mesaje, dar reprezintă modalitatea convențională de comunicare inter-umană. 

Le folosim cât de bine reușim fiecare să ajungem de la minte la inimă. Asta este, real, intenția tuturor materialelor oferite. 

Multumesc tuturor celor care m-au susținut intensiv pentru ca toate aceste cărți și informația din ele să devină disponibile și accesibile. Da, sunt e-book-uri, dar acesta este spiritul vremii. Exista si posibilitatea de tiparire (la cerere) si pentru asta pe www.centrulnatura.ro/e-shop există un formular dedicat. Nu este dificil de gasit. 

Cuvintele poartă mesaje. În variantă electronică sau tipărită, important este să le primiți și să vă lăsați purtați pe ele, în poveștile pe care le au de spus. 

Poate le veți găsi mai utile și interesante decât unele dintre telenovelele prezente. 

Să avem în continuare o săptămână cât mai acordată și ușoară; continuați să oferiți cuvinte care poartă mesaje pozitive. Să însămânțăm în jur un câmp de bunăvoință. 

Să ne fie bine tuturor

Cu iubire

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii