Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 23.06.2023 Zi de Sânziene și de portal energetic

ro

23 Jun, 2023 15:06 1253 Marime text
Zi de echilibru (potențial) și de găsit mai ușor centrarea.
Vă invit în seara asta să onorăm energia zilei într-un Webinar adresat corpului uman și unei părți mici a sa: glanda tiroidă – cu impact major asupra vieții noastre.
https://alexaevent.ro/.../des-povestitoarea-sanzienele.../

Ne apropiem și de finalul cărții Oanei Silvia Filip ”La Que Sabe (Cea care știe să fie femeie) ce ne-a însoțit în toată luna iunie, cu energia sa feminină preponderentă.
Așa cum vă spuneam și ieri, nu a fost o carte comod de citit. Mi-a venit să o las și să o arunc de mai multe ori. Și m-am reîntors la ea. Pentru că la fiecare trecere, ceva se duce mai profund, mai scoate un aspect de ”lucrat” și mai luminează ceva de înțeles.

Cartea asta este exact ca femininul. Îți vine să te lupți cu el, să intri în conflict cu el, dar ești în același timp atrasă, vrăjită de el. Și nu poți să nu vrei să-l explorezi și să descoperi mai mult din el. Mai ales dacă trăiești în corp feminin.
Astăzi, câteva cuvinte despre înțelepciune.

”Adevărata înțelepciune se capătă pe măsură ce reușești să devii o femeie autentică și trezită. Această înțelepciune te ajută să te recunoști pe tine, viața, Creația drept ceea ce sunt: manifestări ale aceluiași Divin.
Îți poți dovedi înțelepciunea atunci când nu te vei mai blama pentru experiențele eșuate, când îi vei privi pe cei din fața ta cu înțelegere și compasiune, când vei accepta cu sufletul deschis ceea ce-ți oferă viața.
Vei fi înțeleaptă atunci când vei alege să-ți vindeci rănile, să accepți toate aspectele prin care negi iubire în orice formă a sa.
Vei fi înțeleaptă atunci când blândețea, gingășia, iubirea, grația adevăratei femei din tine se vor manifesta cu naturalețe prin ființa ta, emanând parfumul feminității tale.
Înțelepciunea și credința merg mână în mână, se susține și se stimulează reciproc.
Credința ta că poți și meriți să fii mai mult decât ești astăzi va atrage în viața ta experiențe care ascund în ele stropi de înțelepciune.
Înțelepciunea te va ajuta să înveți să-ți conduci viața după propria voie.
Astfel, vei căpăta încredere în puterea ta de a fi și de a crea ceea ce-ți dorești cu adevărat.
...
Cu cât te vei descoperi pe tine mai mult, cu atât vei permite adevăratei tale înțelepciuni să curgă, să se manifeste prin tine. ”
Să avem cu toții o zi de Sânziene luminoasă, jucăușă și echilibrată.
Dacă vom găsi buchețele de sânziene în piețe, să le luăm acasă, să ne facem coronițe, pentru a ne simți măcar un minut prințese ale naturii.
Sau să le punem în vaze în casă, și când se vor usca în câteva zile, le transformăm în materie primă pentru un ceai vindecător pentru ficat și tiroidă. Asta este înțelepciunea ce vine din Natură – orice poate fi folosit la momentul potrivit, pentru evoluție, creștere și susținere.

Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii