Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 22.11.2023 Ce zi frumoasă numerologic!

ro

22 Nov, 2023 20:03 841 Marime text

22.11.2023
Ce zi frumoasă numerologic!
Repetiții și cicluri ce încep și se termină.

Ne amintim că suntem în cercuri infinite, în lumea materială, prinși între felurite energii care ne atrag atenția și ne fac să le cedăm energia.
De astăzi suntem oficial în zodia Săgetătorului.
S-a terminat energia profundă și răscolitoare a Scorpionului.

Sezonul acesta de Scorpion a fost realmente provocator și plin de vârtejuri energetice. Emoțiile și gândurile noastre s-au jucat de-a trenulețul urcător pe munte și coborâtor la vale cu viteză și zgomot!
Nimic nou pe planeta Pământ. Același Joc, la fiecare generație, care pare nou doar pentru că noi alegem SĂ UITĂM și să o luăm iar și iar de la capăt.

Continuăm să cităm din cartea ”Ritmurile lunii” a soților Johanna Paungger si Thomas Poppe:
”Luna în creștere – tot ceea ce trebuie să asimileze organismul, tot cea ce-l formează și îl întărește, va avea o dublă acțiune timp de două săptămâni.
”Pâinea zilnică” se transformă în această perioadă mai ușor în supragreutate decât în perioadele de Lună în descreștere. Cu cât Luna crește mai mult, cu atât mai nefavorabilă este perioada pentru vindecarea rănilor și pentru derularea operațiilor. Rufele nu se vor curăța la fel de bine ca în cazul Lunii în descreștere, chiar dacă se folosește aceeași cantitate de detergent.
...
Povestea ritmurilor Lunii reprezintă de secole un mijloc eficient aflat azi din nou la dispoziția celor care doresc să apeleze la el. Numeroși oameni care practică diferite meserii folosesc de puțin timp știința ca element indispensabil al muncii lor – de la medici la agricultori, de la tâmplari și arhitecți, la pădurari. În ziua de azi mulți oameni își amintesc din nou de acastă neprețuită moștenire valoroasă a înaintașilor lor – chiar dacă unii cercetători întâmpină încă dificultăți în a accepta că lucrurile pot funcționa simplu și cu succes, chiar și fără ”formulele lor magice”.

Cercetătorii rezolvă problemele complicate mai degrabă prin metode complicate și scumpe, decât prin apelul la modalitățile simple care le stau la îndemână.
Un om simplu care nu este impresionat de un astfel de cercetător și care își urmează calea pe care o cunoaște bine, este descris ca fiind ”primitiv”. Dar noi știm, iar acum știți și dumneavoastră că adevăratul ”primitiv” este cel care mai întâi trebuie să învețe să cunoască viața.”
Smerenia este un semn al înțelegerii faptului că viața pe acest tărâm este complexă și mult mai misterioasă decât pare, la prima vedere.

Ciclurile lunii și ciclurile vieții fac parte dintr-un Joc extrem de complex, pe care mintea noastră mică și încâlcită nu are cum să-l cuprindă vreodată.
Asta nu ne împiedică să încercăm să o facem.
Suntem într-o perioadă de lună în creștere, intrăm în semnul zodiacal de foc al Săgetătorului, ne apropiem de finalul toamnei și începutul iernii iar ziua a devenit foarte scurtă, la ora 5 după-amiaza este noapte.
Astăzi, vă doresc o zi cu energie mai blândă și luminoasă de Săgetător, chiar dacă toamna își face trecerea spre iarnă, iar frigul se lasă încetișor peste lume.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii