Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:46 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 21 mai 2021 - Onorarea cuplului

ro

21 May, 2021 10:12 1676 Marime text
 
Avem o zi energetică specială astăzi. În Ortodoxie, pomenim și onorăm ca sfinți cuplul Constantin și Elena. Este o onorare a unui cuplu creativ, constructiv și vizionar.
Fiul și mama sa. Creația și Creatorul. Împăratul și împărăteasa.
 
Ne apropiem de Luna plină în Săgetător, de săptămâna viitoare, care începe sezonul eclipselor. Energia lunii în creștere învolburează energia Naturii și transformă variațiile de presiune atmosferică și temperatură în furtuni și viituri.
Energia feminină (a apelor, vântului) și cea masculină (a pământului și focului) dansează într-un tango dezlănțuit de vibrația creativității primăverii.
 
Sexualitate pură a Naturii este resimțită în corpurile noastre umane ca fiori, neliniște, schimbare și transformare.
Astăzi onorăm energia de cuplu.
Indiferent de cei care se află în cuplu, dacă este o combinație masculin - feminin apar reacții fizice, chimice și electromagnetice care transformă realitatea din jur.
Cuplul uman creează și structurează realitatea.
 
Fiecare, singur (bărbat sau femeie) nu poate influența lumea atât de mult cum o poate face un cuplu.
În cuplu trecem iar și iar prin școală: matematica, fizica și chimia cuplului ne reîntorc în zilele noastre de adolescență. Aceleași reguli se aplică acum, ca atunci. Același mod în care ne raportam atunci se pastrează acum.
Wow! Veți spune, speriați. Dacă nu mi-a plăcut fizica, chimia sau matematica, româna, istoria sau geografia, limbile străine, muzica sau sportul, înseamnă că am probleme acum în cuplu (în viață, la serviciu)?
Răspundeți-vă singuri la întrebare.
Uitați-vă în jurul vostru. Uitați-vă cu onestitate și sinceritate la voi, astăzi. Este vineri, ziua lui Venus, a sfintei Vineri și zi de onorare a cuplului.
 
Aveți destulă energie să puteți observa bine o realitate (oricât încercați să o cosmetizați).
Cum stați cu adunarea puterilor personale, cu scăderea și eliberarea de resentimente, remușcări și auto-blamare, cum stați cu înmulțirea resurselor și cunoașterii, dar cu împărțirea de bună dispoziție și binecuvântări? Ați fost buni la matematică în școală? Cum sunteți acum, la matematica cuplului și a vieții?
Dar cu geografia cuplului, dragii mei, cum stați? Ați urcat împreună pe munți și pe culmi, ați coborât împreună în prăpăstii? Când unul a suferit pe drum, celălalt a găsit resurse să-l susțină? Cum ați trecut prin inundații care v-au copleșit viața cu emoții? Și cum ați stins incendii împreună? Sunt vulcani noroioși care bolborosesc și scot gaze mirositoare, în relația și cuplul în care vă aflați? Sau vulcani activi, gen Etna și Vezuviu?
 
Iar râurile, lacurile și cascadele din viețile voastre sunt navigate cu îndemânare? Există o disciplină întreagă a rafting-ului ce vă poate învăța echilibrul în situații dificile.
 
Cu gramatica conjugală cum stați? Conjugați cu ușurință verbele a fi, a vrea, a alege, a avea?
Vă invităm la o serie de evenimente de onorare și descoperire a potențialului de lucru în cuplu.
Realizate sub titlul ”Pătratul stabilității”, urmează patru Webinare care doresc să vă conducă spre un alt program mai mare și generos, pe care dorim să-l pregătim alături de voi.
 
Începem cu primul Webinar, pe 27 mai, în care vom conjuga verbul a fi, în cuplu. Urmează la două săptămâni interval, alte trei Webinare în care vom conjuga și alte verbe ale cuplului.
În paralel, începem să studiem Matematica corpului uman, la un eveniment organizat împreună cu Alexa Event și Istoria și fizica familiei, alături de Cătălin Petre, cu alte Webinare organizate împreună.
Construim (re-construim) o Școală a vieții, adunându-ne laolaltă, oameni interesați de a trece dincolo de aparențe și a ne reconecta la esențele noastre umane.
 
Și ce utile ne sunt re-amintirile despre școala din copilărie!
 
Cât sunt de frumoase evocările, retrăirile și re-conectarea cu prezentul. Închidem cercuri și închidem cicluri de învățare.
Este mult mai ușor împreună, în grup.
Vă invităm să începeți această călătorie fascinantă odată cu Webinarul de săptămâna viitoare și să participați la un proces de creație, fiind o parte din el. Intenționez să cresc programul odată cu fiecare eveniment și cu feed-back-ul vostru. Puterea de creație a grupului este uriașă.
 
Onorăm cuplul sacru, astăzi, pentru că el este locul de pornire al creativității umane.
Creatoria (am inventat acest cuvânt acum) este abilitatea umană profundă în care creativitatea se combină cu actoria și croitoria, ducând viața într-o evoluție continuă.
 
Astăzi este o zi bună de creatorie.
 
Cuplarea la vibrația ei vă crește posibilitatea de a obține daruri de energie de la Viață.
Cu prezență și deschidere, primim astăzi cu bucurie darurile vieții. Și onorăm puterea creatoare a cuplului. Să avem cu toții cea mai frumoasă zi posibilă. Cu iubire


Sursa text și foto: Facebook/ Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii