Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 21 aprilie 2023 Izvorul tămăduirii Vindecare profundă, vindecare în Suflet

ro

21 Apr, 2023 10:14 955 Marime text
Planeta Mercur intră retrograd. În fiecare an, de patru ori pe an, planeta Mercur, ce influențează comunicațiile (la toate nivelele), începe un tranzit retrograd. Pare că se întoarce de unde a plecat. Durează trei săptămâni, și în acest interval, majoritatea comunicațiilor au ceva dificultăți.
Când vine o furtună, indiferent de magnitudinea sa, dacă suntem pregătiți, va trece mai ușor și urmările sale nu vor fi atât de mari.

Webinarul cu dragoni de ieri seară ne-a conectat cu acele energii din interiorul corpului, ce ne ajută să facem față lumii materiale. Am descoperit că sunt 4 categorii de energii, pentru că 4 este cifra materializării pe pământ.

Astăzi, în Arta de a toarce – de David Michie, avem un fragment despre 4 categorii de instrumente ale minții, foarte utile pentru perioada în care intrăm.
”Stăpânirea de sine necesită patru instrumente:
1) Impermanența. Nu uitați niciodată: ”și asta va trece”. Singurul lucru pe care îl știți sigur este că, indiferent cum sunt lucrurile acum, ele se vor schimba. Dacă nu vă simțiți bine acum, nu e nicio problemă. Mai târziu vă veți simți mai bine. Știți că e adevărat. Întotdeauna a fost așa, nu-i așa? Și este adevărat și acum.
2) Ce rost are să vă îngrijorați? Dacă puteți face ceva în privința asta, reparați. Dacă nu, ce rost are să vă îngrijorați? Renunțați la îngrijorare. Cu fiecare minut pe care îl petreceți îngrijorându-vă, pierdeți șaizeci de secunde de fericire. Nu le permiteți gândurilor voastre să fie niște hoațe, care vă fură mulțumirea.
3) Nu judecați. Când spunem ”se întâmplă un lucru rău”, cât de des greșim? Pierderea unui job poate fi exact ceea ce avem nevoie pentru a începe o carieră mai plină de satisfacții. Sfârșitul unei relații poate deschide mai multe posibilități decât știm că există. Când se petrece, ne gândim că este un lucru rău. Așa că nu judecați, oricât de rău pare la acel moment. Poate că mai târziu veți gândi că este cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată.
4) Când nu e mlaștină, nu e nici lotus. Cea mai transcendentală floare crește din mizeria mlaștinii. Suferința este precum mlaștina. Ne face mai umili, mai abili să simpatizăm cu alții și mai deschiși față de ei, apoi ajungem capabili să ne transformăm și să devenim cu adevărat frumoși, precum lotusul.”

Lecția dragonilor, a tranzitului Retrograd al planetei Mercur (ce ne aduce repetiții, reluări, refaceri și re-trăiri ale celor neînvățate) este cel mai bine regăsită în simbolul zilei de astăzi ”Izvorul tămăduirii”. Vindecarea vine din înțelegere. Din acceptare. Și din oprirea luptei interioare. Când accepți că ești cine ești, faci ce ai de făcut și devii cine ești menit să devii.

O zi vindecătoare pentru noi toți, până în profunzimea Sufletului
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii