Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 17 noiembrie 2023 Luna continuă creșterea pe cer

ro

17 Nov, 2023 14:21 795 Marime text

17 noiembrie 2023
Luna continuă creșterea pe cer. În serile senine, se vede atât de frumos cum semiluna se mărește și se îndreaptă spre sfert.
Influența ei asupra corpului nostru se resimte în fiecare noapte, mai ales dacă observăm tot ce se întâmplă.

Luna va fi personajul principal al Webinarului de pe 7 decembrie, pentru că acrobațiile sale actuale și cele viitoare, din 2024, ne vor influența biologia și emoțiile – așa că este bine să înțelegem (cât este posibil), ce putem face mai bine: https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

Luna este și un personaj în cartea lui Jacob Lorber ”Pământul și luna”, din care mai avem două zile de prezentări.
”Luna este un corp ceresc mai solid decât Pământul. Fiind un copil al Pământului, ea s-a format din elementele constitutive ale acestuia.
Motivul pentru ca luna i-a fost dăruită Pământului constă în colectarea puterii magnetice pe care o emană acesta și reflectarea acestei puteri înapoi către Pământ, în funcție de nevoile sale.
Așa se explică de ce orbita luni în jurul Pământului este atât de excentrică, căci ea depinde de cantitatea mai mare sau mai mică de magnetism pe care o emană Pământul.

Pe de altă parte, întrucât luna este colectorul acestei substanțe, orbita ei este determinată în funcție de nevoia Pământului pentru această substanță naturală a vieții.
Aceasta este principala sarcină a lunii.”
Sunt foarte multe teorii despre ce este sau nu este luna, și multe dintre ele sunt doar povești. Un lucru este evident pentru noi toți, influența sa magnetică intensă, mai ales asupra fluidelor (apelor oceanelor și fluidelor din corpurile noastre).

Unii oameni spirituali spun că ”sediul” electricității în corpurile noastre este creierul, iar ”sediul” magnetismului” este inima.
Iubirea este o atracție magnetică între două inimi, în timp ce interacțiunea dintre creiere se lasă de multe ori cu fulgere și trăsnete (exact precum descărcările de curent electric)
Magnetismul lunii influențează magnetismul inimii?

Haideți să ne observăm astăzi în plină acțiune, în viața de zi cu zi.
Și să descoperim electricitatea creierului și magnetismul inimii, care compun electro-magnetismul ființei vii care suntem.
O zi de final de săptămână cât mai echilibrată pentru noi toți,
Cu iubire,

articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii