Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 17 martie 2023 Matematica lunii martie Ne îndreptăm cu pași repezi spre Echinocțiul de primăvară

ro

17 Mar, 2023 12:26 991 Marime text
Ne îndreptăm cu pași repezi spre Echinocțiul de primăvară.
Mai avem trei zile și ajungem acolo.
3, 2, 1 și Echinocțiu fericit curând!

În seara aceasta ne întâlnim să povestim (sau să des-povestim) despre suprarenale, glandele de stres și cum să învățăm să economisim energie, pentru a trăi o viață mai calitativă și echilibrată. În corpul biologic, glandele suprarenale (situate deasupra rinichilor) sunt organele cheie ale diferenței între a privi lumea ca un loc interesant, provocator și antrenant, sau a o considera un loc de tortură și prizonierat.
https://alchida.ro/.../webinar-17-martie-ora-1900-2100.../
Repetiția acelorași noțiuni, dar privite mereu din unghiuri noi și proaspete, susține nu doar procesul de învățare la nivel mental, ci și facilitatea aplicării practice a celor învățate.

Dacă doriți să petreceți două ore plăcute, utile și pe o frecvență de vibrație de echilibru, vă așteptăm la Webinarul din această seară.
Cu 17, ca și număr, repetăm vibrația de abundență a cifrei 8.
1 vine cu energia începuturilor, entuziasmului, noilor idei și proiecte
7 vine cu încheierea muncii, completarea sarcinii, obținerea celor dorite și mulțumirea finalizării cu bine a treburilor.
Ce avem între început și final?

Între prima zi a Creației (la început a fost Cuvântul) și ultima zi a Creației (Dumnezeu s-a odihnit în ziua a 7-a)?
Natural, Creația. Materializată datorită puterii Creatorului.
Adică Jocul, cu toată frumusețea, diversitatea, varietatea și provocările sale. Și programatorul Jocului, care se joacă cu Creațiile sale, în variate chipuri.
17 este un număr care ne permite sinteza unei cantități impresionante de elemente, pentru a le pune într-o formă din care să se tragă maxim de concluzii utile și practice.
17 este număr stării de ”coacere” fizică și emoțională care precede un alt salt energetic, al ieșirii din adolescență. Ochii încep să se deschidă și iluziile din gândirea magică a copilăriei se risipesc, ușor ușor. 17 este asociat cu transformarea și renașterea, prin manifestarea cunoașterii obținută în primele 16 stadii. Rezultatul poate fi benefic sau mai puțin benefic, depinde de alegerile făcute până atunci. 17 îți permite să vezi mai bine consecințele propriilor acțiuni și decizii.

Dacă am luat decizia potrivită în stadiul 16, și am ales prospețimea, noutatea și trăirea în prezent, 17 înseamnă o poartă către un nou stadiu de creștere. Dacă decizia lui 16 a fost de rămânere în repetitivitate, rutină și plictiseală, odată cu 17 obstacolele încep să se înmulțească și să devină evidente.
Între 16 și 17 ani apar cele mai multe ispite legate de direcția vieții: continui procesul de creștere și învățare, sau mă abandonez plăcerii de moment a sexualității și lăcomiei, creez o familie din persoane imature (o femeie copil și un bărbat copil vor avea copii pe care îi vor crește cu dificultate, că nu știu ei să fie adulți) și aleg direcția strict materialistă a vieții?
Fiecare dintre noi ne-am răspuns la 17 ani într-un fel acestei provocări.

Vă puteți întoarce în timp, să vă reamintiți alegerea făcută și să onorați ce a fost atunci?
Câteva alte particularități ale numărului 17 sunt:
17 este un număr prim care se obține din adunarea a patru numere prime consecutive: 2+3+5+7 = 17.

Prim înseamnă indivizibil, întreg, unic, special. 5 numere prime laolaltă aduce multă energie de ”începuturi”, cu întreaga forță a bateriei pline. Ce facem cu ea și cum o folosim este o decizie personală a fiecăruia, ce ține de puterea interioară și viziunea mentală asupra vieții.
1+7 = 8 înseamnă prosperitate și bunăstare, în planul material. Apariția acestui număr în energia casei, a mașinii, a numărului de telefon sau al afacerii anunță ușurința circulării banilor și starea naturală de abundență care îl însoțește. Abundența înseamnă cantitatea de energie, bani și bunuri pe care o poți circula în economie, prin intermediul propriilor acțiuni și relații.

Să avem astăzi o zi de vineri 17 martie cu iubire de sine, cu respect de sine, cu onorare a deciziilor din trecut și cu recunoașterea elementului central al vieții: abilitatea de refacere și regenerare în fiecare secundă. Zilnic, o putem lua de la capăt – în viziunea noastră asupra realității (în primul rând), în tiparele mentale pe care le repetăm zilnic (greu de schimbat, dar nu imposibil) și în acțiunile de zi cu zi.
Cu iubire, tuturor!

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii