Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 16 mai 2023 Zi de energie feminină învolburată și de radiații solare masive

ro

16 May, 2023 17:05 963 Marime text
Continuăm lectura cărții lui Ovidiu Dragoș Argeșanu – Jumătatea mea, femeia
”Ce vor femeile?
”Toate femeile vor același lucru - întoarcerea la Unitate, întoarcerea la Iubirea Divină.

De fapt, voi, femeile, în tot ceea ce faceți și în toate căutările voastre, știți programul femeii: dacă mă mărit o să fiu fericită, dacă o să fac un copil o să fiu fericită, dacă o să fiu cu X o să fiu fericită, dacă o să fac dragoste cu Y o să fiu fericită, dacă..
Asta se datorează, în esență, paradisului pierdut. Toate tânjiți după iubirea divină și încercați să o înlocuiți cu surogate. Iubirea noastră, a bărbaților este un surogat ce înlocuiește Iubirea divină. De aceea suferiți. Asta este lecția voastră: să înțelegeți că nimic, nici bărbatul, nici părinții, nici copiii, nici cățelul și nici pisica nu-l pot înlocui pe Dumnezeu. Nimeni nu vă poate oferi iubirea pe care o căutați cu atâta disperare în afara Lui.
....
Voi sperați ca, prin ceea ce obțineți, familie, copil, job, casă, mașină, rochiță, poșetuță, să umpleți un gol. Golul acesta nu vi-l poate umple niciun bărbat, nicio familie, nici copiii, nici Argeșanu. Nimeni! Pentru că este un gol lăsat de lipsa lui Dumnezeu din noi. Golul acesta este doar locul Lui Dumnezeu! În momentul în care o să-L găsiți pe Dumnezeu și nu mă refer la lucruri mari, să știți, nu o să mai aveți nevoie de nimeni și de nimic. Nu o să mai doriți nici aia, nici aia, nici recunoaștere, nici sex...De ce? Fiindcă ești complet.
...
Este valabil la ambele sexe? Absolut! Numai că diferența dintre ele schimbă totul. Femeia crede că se împlinește prin iubire – o grămadă de femei au încercată să mă facă să le iubesc și au ratat – iar bărbatul încearcă să suplinească iubirea prin sex. Noi, bărbații, credem că, dacă polenizăm tot, o să fim fericiți...
Ce vor femeile? Vor să fie iubite, vor să se simtă iubite, vor să fie apreciate, vor să fie fericite. Dar nu au înțeles câteva lucruri extrem de simple. A căuta fericirea în exterior înseamnă eșec de la bun început. A-ți căuta și a-ți condiționa fericirea de cineva este automat o ratare. Indiferent că este vorba de soț, de copii, de ce vreți voi. Fericirea trebuie să o găsiți în voi! Știu că sună mare, devine un slogan. Eu sunt de principiul că trebuie să cauți acel lucru care te face fericit, mulțumit.
...Stabiliți-vă ca obiectiv fericirea și viața vă va conduce la ea. Fericirea este o stare. Poți fi fericit mâncând o bucată de pâine și nefericit mâncând icre negre! Poți fi fericit privind munții dintr-un cort și gol în palatul tău de aur....Atunci, de unde vine fericirea? Din a fi în comuniune cu Dumnezeu, din a fi în Dumnezeu. ”

Sper că ați găsit astăzi măcar 10 minute să stați în tăcere (cu gura închisă și ochii închiși) și să permiteți minții să umble hai hui, fără să încercați să o controlați sau opriți. Dacă nu vă agățați de prostiile care umblă pe acolo, se va domoli, ușor ușor și clocotul mental se poate transforma doar într-un pârâiaș de munte.
Nu este ușor să cauți în interior. Este mult întuneric acolo. Până reușești să aprinzi lumina, durează puțin. Totul este o chestiune de antrenament.
Să avem cu toții o altă zi frumoasă și echilibrată
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii