Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine ​16 august 2023. Lună nouă în Leu, Soarele în semnul Leului, patru planete în tranzit retrograd

ro

16 Aug, 2023 13:13 778 Marime text

 
Lună nouă în Leu, Soarele în semnul Leului, patru planete în tranzit retrograd – în traducere – energie intensă, imprevizibilă, eliminări puternice, legate în special de frică și nesiguranță (energie feminină pură, neprelucrată și neprocesată).
 
Aceste două emoții sunt vedetele principale ale zilei.
 
Frica și nesiguranța le moștenim din copilărie, când descoperim că ”zeii universului nostru”, mama și tata, sunt niște oameni fără puteri, cu multe slăbiciuni și mai ales orbi și surzi la realele noastre nevoi. Ei ne ajută să supraviețuim cu prețul compromisului pe care îl facem la autenticitatea noastră.
Dacă suntem cum simțim că suntem, nu ne acceptă, ne pedepsesc și ne corectează la fiecare pas. Dacă suntem cum vor ei să fim, ne oferă afecțiunea și atenția lor.
Primele relații ale vieților noastre oferă fundamentul pentru toate relațiile din viața noastră.
 
Gregg Braden, în cartea sa Pășind între lume, știința compasiunii spune la pagina 182
 
”Astăzi, relațiile voastre v-au devenit temple. Ați depășit stadiul templelor exterioare, din piatră și zidărie. Voi împreună cu interacțiunile voastre personale cu ceilalți reprezentați ceea ce înlocuiește vechile structuri de experiențe simulate.
 
De exemplu, astăzi puteți intra în templul iubirii, prin relația pe care o numim căsătorie. Aflându-vă în acest templu al iubirii, vi se va oferi, după toate probabilitățile, oportunitatea de a vă vedea pe voi înșivă și în alte temple: templul încrederii, de exemplu, sau templul mâniei și cel al fidelității.
Este foarte posibil să intrați în fiecare dintre aceste temple fără a ști, la nivel conștient, că ele vă pregătesc pentru ceva mult mai important decât relația în sine.
Prin relațiile pe care le aveți, voi vă creați cu măiestrie pe voi înșivă.
 
În cadrul relațiilor, aveți ocazia de a experimenta exact acel tip de emoții și sentimente, exact acele ”comutatoare” care îi permit corpului să răspundă la schimbările ce vin din interiorul pământului.
 
Sentimentele pe care le aveți în legătură cu pierderea relațiilor, a veniturilor, a sănătății și a prietenilor, de exemplu, vă oferă ocazia de a face o schimbare în corp.
Cunoscându-vă pe voi înșivă, în aceste moduri, sau susținându-i pe alții, când ei se cunosc pe ei înșiși, voi deveniți însăși schimbarea.”
Despre schimbare/transformare și impactul său asupra corpului fizic discutăm mai mult în seara aceasta la Webinarul ”Căldură mare”
Mă bucur să celebrăm împreună Luna nouă și să folosim energia zilei pentru a ne reconecta la partea profundă din noi care se cheamă ”libertate interioară”.
Să avem cu toții o zi cât mai utilă și eficientă, stând centrați în inimă și acceptând frica și nesiguranța drept părți normale ale vieții, folositoare pentru antrenarea abilităților umane.
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii