Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 13 aprilie 2023 Bine v-am regăsit în plină Săptămână mare, într-o zi de energie amestecată și haotică

ro

13 Apr, 2023 15:57 1221 Marime text
Bine v-am regăsit în plină Săptămână mare, într-o zi de energie amestecată și haotică.
Natura își face adaptarea, ca în orice primăvară.
De la frig, vânt, furtuni și cicloane, la foarte cald, soare și furtuni solare deosebit de puternice.
Cum rezistă corpurile noastre?

Cum pot și ele mai bine. Susținute de fel și fel de forțe și energii.
Mă pregătesc pentru un eveniment on-line special
Un webinar numit ”Când dragonii se întorc în pace”
https://alexaevent.ro/.../des-povestitoarea-cand.../

Am găsit titlul evenimentului în decembrie anul trecut, când pregăteam programul anului 2023. Doream să prezint un pic altfel subiectul suprarenalelor, atât de actual și necesar în aceste zile, când astenia de primăvară lovește din plin.
Nu aveam cum să știu că dragonii urmau să mă găsească ei pe mine, chiar începând cu 1 aprilie. Probabil că mintea mea rațională avea nevoie de o păcăleală strașnică să accepte o energie diferită, puternică, dar extrem de utilă pentru subiect.

Cu ajutorul dragonilor, subiectul Webinarului se va transforma într-o prezentare spectaculoasă, ce vine cu multe surprize pentru participanți și desigur, multe materializări și idei noi. Dragonii sunt maeștrii ai materializării.
Ca să poți transforma orice din gând / idee în fapt / realitate este nevoie de multă energie. Ce aliați mai potriviți pentru materializare există, dacă nu dragonii?

Am primit pe 1 aprilie și citit în 2 zile cartea lui Dragoș Argeșanu ”Frații mei, dragonii”, în timpul unei vizite în tărâmul balaurilor și dragonilor din munții Buzăului.
Dragoș spune chiar în introducere:

”Mă gândeam că ar fi frumos dacă am putea să transformăm tot ce e urât într-un lucru frumos. Nu pot schimba răul pe care l-am făcut, nici cel care mi-a fost făcut. Acesta trebuie uneori plătit, alteori, iertat. Dar pot să folosesc înțelepciunea pe care am căpătat-o datorită experiențelor avute ca să-i ajut și să-i îndrum pe alții, fie ei oameni, îngeri, dragoni sau demoni.”
Și am realizat că este un mesaj important pentru sănătatea corpului fizic și mai ales, pentru echilibrarea energiei sale. Folosirea TUTUROR energiilor, pe care noi le numim ”rele” sau ”urâte”, dar într-un mod util și benefic, este secretul refacerii energiei suprarenalelor.
Am decis să dezvolt această direcție de aprofundare în Webinarul de pe 20 aprilie.

Cu ajutorul dragonilor, putem să petrecem o seară memorabilă.

Vă doresc tuturor o zi frumoasă, luminoasă și echilibrată, alături de dragonii de aer și de foc ai soarelui și primăverii, care dansează continuu Natura ce se retrezește la viață.
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii