Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 10 iunie 2021- Lună nouă (în Gemeni), cu eclipsă inelară de soare și Înălțarea

ro

11 Jun, 2021 14:53 2563 Marime text
  • Dacă tot minimizăm greșeluțele noastre și ne alintăm ca niște copilași necrescuți, așa ne raportăm continuu la noi înșine.
  • Forța vieții le poartă pe toate și cele mai rezistente vor crește și se vor dezvolta.
Mă bucur să constat cât de frumoasă este această zi de energie benefică. Eclipsa inelară de soare din această dimineață marchează maximul unui alt val energetic ce ne dă putere să facem schimbări.

Discutam cu un grup de doamne despre însămânțarea unei intenții utile pentru viața noastră, chiar în ziua de astăzi. Și le spuneam că eu astăzi îmi propun ceva simplu, punctual, care să mă provoace, dar în același timp, care să merite efortul.

O mică schimbare, cu beneficii în eficiența vieții mele zilnice. Mi-am propus ca începând de astăzi să pândesc ca un vânător tendința verbală de a folosi diminutive.

Am văzut că fac asta când vreau să-mi apăr niște alegeri nu foarte benefice pentru corp (să pap un merișor, să fac o sălățică, să cumpăr niște mâncărică etc). Am realizat că diminuez intenționat impactul unor obiecte sau activități, pentru a le face să sune copilăresc și a le atenua, pentru mintea mea morală, senzația de vinovăție.

Nu mă pot împiedica să observ același lucru în jur, la ceilalți oameni, care își apără cu îndârjire ”pâinica, brânzica, cărnița și altele”. Când îndrăznesc să sugerez schimbări de dietă, am senzația că mă lupt cu Zmeii Zmeilor, care își apără dominițele ținute prizoniere.Modul în care vorbim cu ceilalți, dar și cu noi înșine (în capul nostru), folosirea cuvintelor și a energiei din spatele lor, ne formează realitatea în care ne aflăm.

Dacă tot minimizăm greșeluțele noastre și ne alintăm ca niște copilași necrescuți, așa ne raportăm continuu la noi înșine.

Repetiția prostească ne ține în starea de ”bietul de mine”, de văicăricioși și de plângăcioși.

Ca să pot schimba cât de puțin din obiceiurile proaste, am nevoie de o INTENȚIE clară (să știu exact ce am de schimbat), de o zi benefică pentru început (astăzi, la Lună nouă este perfect - INTENȚIA mea se va ÎNĂLȚA pe energia valului prezent) și de re-amintire și aplicare zilnică. Adică de REPETIȚIE INTELIGENTĂ.

Alături de intenția personală, doresc să adaug și una colectivă. Să pun sămânța unei transformări pe care o doresc în primul rând pentru mine, dar și în jurul meu: transformarea relației masculin-feminin.

Dacă doriți să schimbați ceva, cât de puțin, în relația voastră de cuplu sau în orice fel de relații masculin-feminin (fiică-tată, fiu-mamă, frate-soră, coleg-colegă etc), vă invit astăzi să însămânțăm împreună o altă INTENȚIE puternică, cu ocazia Webinarului de la ora 19.00.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../patratul...

EU VREAU COPIL. TU VREI SEX. NOI VREM PLĂCERE.

Vom vorbi despre asumarea feminității și a masculinității, prin conștientizarea diferențelor nu doar de structură, ci și de posibilități și potențialuri.
Și vom însămânța intenția de echilibru a energiilor feminin-masculin.

Pentru toți cei care doresc să ne susțină în intenția noastră și consideră că este timpul pentru un echilibru armonios masculin-feminin - vă invităm la o întâlnire de două ore în energia Înălțătoare a eclipsei de soare inelară, din ziua de lună nouă.

Colaborarea inteligentă femei - bărbați este o posibilitate pe care o putem însămânța în subconștientul colectiv numai atunci când suntem suficient de mulți să facem gestul de putere interioară.

Intenția individuală și intenția colectivă sunt semințele pe care le ofer astăzi și le trimit în călătoria lor pe valul de energie al perioadei. Fiecare dintre voi își poate ”însămânța” propria intenție personală și poate participa la intențiile colective sau de grup existente.

Forța vieții le poartă pe toate și cele mai rezistente vor crește și se vor dezvolta. Vă doresc tuturor o zi de eclipsă și de lună nouă cât mai înălțătoare,

Cu iubire

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii