Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt zonele afectate, săptămâna aceasta, de reabilitarea tramei stradale

ro

17 Aug, 2020 15:29 1080 Marime text

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL continuă montarea de pavele și modernizarea infrastructurii trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între  bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. Simultan cu intervențiile asupra trotuarelor, pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, se decapează și se asfaltează carosabilul.   

Tot în această săptămână, pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se reabilitează zona destinată circulației pietonilor, iar la intersecția cu strada Poporului se vor executa lucrări de frezare și de asfaltare.

Paralel cu modernizarea marilor bulevarde,  se intervine asupra tramei stradale pe arterele secundare din oraș. Pe strada Farului se asfaltează trotuarele în timp ce pe strada Nehoiului și pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se recondiționează zona carosabilă.

În cartierul Compozitorilor, se construiește infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Colindelor și Iosif Sava.

Echipele municipalității continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

Sursa text și foto: Compartimentul comunicare și mass media al Primăriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii