Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Permis auto anulat? Cum redobandesti dreptul de a conduce

ro

15 Dec, 2011 00:00 8524 Marime text

auto.jpgAnularea permisului auto reprezinta una dintre cele mai drastice pedepse pentru soferii care incalca regulile de circulatie. Totusi, anularea nu este permanenta, conducatorul auto avand dreptul sa isi redobandeasca permisul de conducere. Aflati astazi cum trebuie procedat pentru a obtine din nou dreptul de a conduce.


Citeste mai mult:Avocatnet.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alin 03 Jan, 2018 11:38 Buna ziua. Am și eu câteva nelămuriri: Pe 30.12.2017 mi sa suspendat dreptul de a conduce timp de 3 luni in Filias pt. depășire de viteza. MCV- ul cu aparatul radar se afla în mișcare din sens opus. Au întors și au venit după mine, oprindu-ma mult mai departe de unde "mă filmase". Este legal/valabil? Mentionez că eu intre timp(in momentul opriri mă deplasam cu viteza legala. Nu trebuie sa fie static? La întocmirea PV- ului nu am fost întrebat dacă am sau nu ceva de menționat, pur și simplu sa scris "fara mențiuni". Este legal? Pt. depășirea limitei de viteză, având permis de profesionist "B, C" nu trebuia să mi se suspende doar pt. 1 luna și nu pt. 3 luni? Eu am domiciliul în Argeș, iar permisul preschimbat(pt. că expira) in București(Pipera). In acest caz eu unde mă pot duce sau unde trebuie să mă duc pt. a da reexamunarea pt. reducere de pedeapsa? De ce acte/documente am nevoie? Mulțumesc.
  • mihai miron 05 Dec, 2017 13:47 Buna ziua va rog sami spuneti unde sa ma adesez pentru recuperarea permisului de conducere !