Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OFICIAL Volkswagen Up, noul model de oraș al germanilor

ro

22 Aug, 2011 03:15 2091 Marime text

882674l.jpgConstructorul german Volkswagen a prezentat cu doar trei săptămâni înaintea debutului Salonului Auto de la Frankfurt versiunea de producţie a lui Volkswagen Up!.

Cu doar trei săptămâni înaintea debutului Salonului Auto de la Frankfurt, germanii de la Volkswagen au prezentat publicului versiunea de producţie a lui Up!. Noul model de oraş al germanilor va avea o lungime de 3.540 mm, o lăţime de 1.640 mm şi va măsura 1.489 mm în înălţime. VW Up! este capabil să transporte patru adulţi şi oferă un portbagaj cu o capacitate de 251 de litri, iar în cazul în care scaunele din spate sunt rabatate, volumul oferit de modelul de oraş german ajunge la 951 de litri.

Volkswagen Up! are la bază platforma MQB, o structură modulară ce a fost concepută pentru a putea fi utilizată în anii viitori şi pe Polo, Golf sau Passat. La capitolul motorizări, nemţii vor oferi pentru început două versiuni de putere ale propulsorului de 1.0 litri cu trei cilindri. Prima dintre aceastea va dezvolta 60 de cai, în timp ce versiunea supraalimentată va fi capabilă să ofere 75 de cai putere. De asemenea, Volkswagen va pregăti o versiune pe GPL şi una electrică a noului model de oraş.

Pentru început, noul Up! vine echipat cu o transmisie manuală cu cinci rapoarte, iar ceva mai târziu, clienţii vor putea opta şi pentru o cutie automată cu şase viteze. Prima apariţie a lui VW Up! va fi cea cu trei uşi, versiunea cu cinci uşi urmând să debuteze în 2012. În cazul clienţilor care îşi fac griji pentru mediul înconjurător, Volkswagen va lansa versiunea electrică abia în 2013.

Via | Volkswagen

Sursa: Automarket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii