Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GPL EcoFlex pe noul Corsa facelift Opel Corsa facelift primeşte GPL pe versiunea de 1.2 litri

ro

06 Jul, 2011 00:00 2052 Marime text

opel.jpgOpel caută să îşi reînnoiască gama de modele disponibile şi cu instalaţie GPL. Primul vizat este mezinul Corsa facelift, care vine oferit publicului european cu un sistem de alimentare dublu, GPL şi benzină.

Botezată Corsa 1.2 GPL EcoFlex, versiunea adoptă un al doilea rezervor, montat în portbagaj, pe locul roţii de rezervă. În plus, cum era şi normal, şoferul are la dispoziţie un comutator pentru a schimba tipul carburantului folosit.

Noua versiune poate oferi 85 de cai putere atunci când este alimentată cu benzină şi 83 atunci când se apelează la GPL. Valorile emisiilor rămân chiar şi aşa extrem de reduse: numai 110 g/km în cazul variantei cu trei uşi şi 115 g/km în cazul variantei cu cinci uşi. Noua versiune propune între 1100 şi 1500 de kilometri autonomie, în funcţie de distanţa parcursă cu ajutorul GPL-ului sau benzinei.

Opel Corsa facelift deschide drumul noilor versiuni GPL în gama Opel. Pe lista germanilor mai sunt Astra, Meriva, Zafira Tourer şi Insignia, toate echipate cu propulsorul pe benzină de 1.4 litri turbo.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii