Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ziua 13. LIVE TEXT. Circa 250 de constănțeni, în stradă. Se scandează „DNA să vină să vă ia” (galerie foto + video)

ro

12 Feb, 2017 16:50 3643 Marime text
Guvernul Grindeanu a abrogat ordonanța de urgență privind   modificarea Codului Penal și Codului de Procedură Penală, care a stârnit nemulțumiri în rândul oamenilor, iar românii continuă să iasă în stradă să protesteze împotriva Executivului. 

Sâmbătă seara, câteva zeci de constănțeni au protestat în Constanța, în timp ce alte sute de oameni au fost prezenți în Capitală, în sediului Guvernului, în Piața Victoriei. 
Astăzi, în cea de-a 13-a zi de când au început manifestațiile, sunt așteptate noi acțiuni de stradă. Ca de obicei, constănțenii sunt așteptați pe platoul din fața Prefecturii Constanța, unde să se adune și să scandeze pentru ca funcțiile cheie de  conducere din România să nu mai fie ocupate de persoane care au probleme cu legea. 

UPDATE 6: ora 21.20
Circa 250 de protestatari au ajuns la sediul PSD Constanța, de lângă Trocadero. Se scandează „DNA să vină să vă ia”, „PSD, ciuma roșie” și „Demisia”.
Mâine se anunță o nouă zi de proteste la Constanța. 

UPDATE 5: 19.50
Se va pleca în marș pe traseul b-dul Ferdinand-1 Decembrie, până la sediul PSD Constanța, urmând să se întoarcă pe b-dul Alexandru Lăpușneanu-zona Dacia-b-dul Tomis-Prefectura Constanța. 
Au fost discuții în  ceea  ce privește alegerea traseului. În timp ce un grup de oameni prefera un traseu mai scurt, alții au ținut să ajungă până la sediul PSD. 


UPDATE 4: 19.15
Persoanele adunate pe platoul din fața Prefecturii scandează „Rezistăm, nu plecăm!”. Sunt aproximativ 120 de persoane adunate, care vor pleca într-un marș prin oraș. Nu se cunoaște încă traseul urmat. 

UPDATE 3: ora 19.05
S-a ajuns la circa 80 de persoane care manifestă pe platoul din fața Prefecturii Constanța. 

UPDATE 3: 18.45
S-a ajuns la 25 de persoane în fața Prefecturii Constanța. Protestatarii au venit cu fluiere. 

UPDATE 2: 18.35
Numărul persoanelor care s-au adunat în fața Palatului Administrativ, până în acest moment, se ridică la 20. Se scandează „Demisia!”.

UPDATE: 18.25
În fața Prefecturii Constanța, până la ora actuală, s-au adunat opt oameni. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii