Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:51 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cancerul nu te întreabă ce vârstă ai. O fetiţă din Constanţa are nevoie de NOI!

ro

07 Sep, 2016 19:16 9487 Marime text
Boala nu te întreabă dacă vrei să o primeşti în casa ta. Nici nu bate la uşă, ci intră pur şi simplu ca un musafir nepofit. În faţa bolii suntem egali. Pentru ea nu contează veniturile, educaţia sau vârsta.
 
La şapte ani, a fost diagnosticată cu cancer osos. Da, cancerul nu te întreabă ce vârstă ai.
 
Alexandra Georgiana Adăscăliţei este din Constanţa şi are parte de un început dur în viaţă. La şapte ani, a primit un diagnostic care multora le dă fiori doar când aud de el: cancer osos.
 
În timp ce alţi copii se bucurau de vacanţă, Alexandra, din iulie, luna în care a fost diagnosticată, a făcut faţă unor veşti din ce în ce mai dificile.
 
Are nevoie de o operaţie la genunchi, prin care rotula şi femurul îi vor fi înlocuite cu o proteză bionică. Printre cele mai bune opţiuni se numără o operaţie în Germania, însă costurile sunt mari. Preţul unei proteze începe de la 15.000 de euro şi poate ajunge până la 25.000, în funcţie de nevoile fetiţei.
 

„Noi ca familie am strâns o parte din bănuţi, însă mai avem nevoie”, ne-a spus mătuşa fetei.

 
Acum, Alexandra este internată la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, unde face chimioterapie. Aşteaptă să fie operată. Aşteaptă zile mai bune.
 

„A suferit mult timp, o durea piciorul”, ne-a spus o prietenă a familiei.

 
Timpul are altă curgere pentru Alexandra. Cei dragi sunt atenţi să-i surprindă orice neliniște, durere, frică... şi să le transforme în zâmbete.
 
Oamenii cu suflet care vor să o ajute în lupta împotriva cancerului o pot face donând o sumă de bani, cât de mică în contul de mai jos:
 
CONT LEI: RO61BTRL01401201K55759XX – Banca Transilvania.

Ti-a placut articolul?

Comentarii