Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de consultanță pentru finalizarea digului din Portul Constanța Cum a câștigat Royal Haskoning un contract cu CN APMC (documente)

ro

03 Sep, 2015 00:00 2468 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, prin licitație deschisă, în februarie 2013, contractul privind „servicii de consultanță de supervizare a execuției lucrărilor aferente proiectului «Finalizarea digului de larg din Portul Constanța»“.

Opt ofertanți au solicitat și primit documentația de atribuire, însă doar trei dintre aceștia au depus ofertele până la expirarea termenului legal de depunere. Astfel, Blizzard Design SRL / Grupo Typsa, Royal Haskoning și Mace Management Services SA au depus oferte.

Din comisia de evaluare au făcut parte Emil Sorin Banias - președinte, Stelian Belu, Ambroziu Duma, Sorin Ticheru, Cătălin Roșu, Adrian Corbu, Viorel Inimaroiu, Florin Chirilă, Lică Cozma, Luciana Mocanu, Iolanda Teodoru și Mihaela Staetu - membri, Cornelia Schiaucu, Maria Mergiu, Bogdan Gheorghiu și Tănase Pepi - membri de rezervă.

Oferta Mace Management Services SA a fost respinsă întrucât nu a fost depusă o scrisoare de garanție în original, în forma solicitată și cu traducere legalizată în limba română, și nu a fost respectat termenul de 90 de zile de la valabilitate, conform documentației de atribuire.

Astfel, au rămas doar doi operatori economici, iar prețul și durata ofertate de Blizzard Design SRL / Grupo Typsa a fost de 8.412.632,73 de lei pe 29 de luni, iar oferta depusă de Royal Haskoning a fost de 7.925.147 de lei, pe o durată de 29 de luni.

Ofertantul câștigător a fost Royal Haskoning, cu o ofertă de 7.925.147 de lei, exclusiv TVA, echivalentul a 1.883.800 de euro, și cu o durată de 29 de luni calendaristice.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună. 

Despre Royal Haskoning 

Royal Haskoning DHV este o firmă olandeză de consultanță în management de inginerie și de proiecte independente internaționale. Firma are peste 130 de ani de experiență în acest domeniu, iar angajații furnizează servicii în domeniile aviație, clădiri, energie, industrie, infrastructură, maritim, minerit, transport, planificare urbană și rurală și apă.
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii