Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:40 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pupa Fitness Pupa SRL, contracte pe bandă rulantă cu ABADL. Ce sector de plajă a mai câştigat (document)

ro

14 Sep, 2016 00:00 1702 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 6. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unei singure firme, şi anume Pupa Fitness Pupa SRL, în asociere cu Cristian Gabriel CiobanuMihaela Turcu şi Ionel Ifrim, firmă care a venit cu o propunere financiară în valoare de 23.400,60 de lei / sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 6, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 23.385,78 de lei.
În urma verificării documentelor şi a aplicării criteriului „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total”, comisia de evaluare a hotărât ca societatea amintită mai sus să obţină punctajul maxim, adică 100 de puncte. În aceste condiţii, societăţii i-a fost atribuit contractul de închiriere a sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 6.

Cine administrează Pupa Fitness Pupa SRL, client fidel al licitaţiilor ABADL 

SC Pupa Fitness Pupa SRL a fost înmatriculată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Raţiu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al firmei este Alina Ramona Voicu, născută pe 24 februarie 1987, în Constanţa. Pupa Fitness Pupa SRL desfăşoară „activităţi ale centrelor de fitness“. Totodată, trebuie menţionat că Alina Ramona Voicu mai este asociată în Pupa & Pupu Beach SRL şi Pupa Beach SRL.
 
Pupa Fitness Pupa SRL a avut, în anul 2015, o cifră de afaceri de 28.249 de lei. În acelaşi an, societatea a avut datorii totale în valoare de 12.725 de lei, venituri totale de 28.249 de lei şi cheltuieli totale în valoare de 27.009 lei, conform datelor publicate de portalul vrajitorul.eu. Precizăm că societatea a avut anul trecut un singur angajat, în timp ce acum doi ani, în anul înfiinţării firmei, avea doi angajaţi.
 
De menţionat că societatea nu se află la primul contract cu ABADL. La sfârşitul lunii aprilie a anului 2016, societatea a mai câştigat un contract pentru a administra sectorul de plajă Mamaia VI, subsector 10, pentru 15.107,60 de lei. În aceeaşi perioadă, societatea a câştigat un alt contract cu ABADL, pentru a închiria sectorul II de plajă din Mamaia, subsector 15, venind cu o propunere financiară de 34,838.73 de lei.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari III, zona 2, subsector 6. 

Citeşte şi

O firmă axată pe centre de fitness a pus „stăpânire“ pe încă un sector de plajă în Mamaia (documente)

S-a „bătut“ cu cinci ofertanţi Pupa Fitness Pupa SRL, contract cu ABADL pentru închirierea unui sector de plajă (documente)

Ti-a placut articolul?

Comentarii