Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un contract pentru SC A.T.S.A. Industry SRL Cât a plătit Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“ pentru un utilaj de măturat și deszăpezit (documente)

ro

05 Nov, 2014 00:00 4303 Marime text
În toamna anului trecut, S.N. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ - Constanța SA a achiziționat, printre altele, și un utilaj aeroportuar de măturat și deszăpezit, dotat cu perie și suflantă. În acest sens, autoritatea contractantă, respectiv Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ a lansat procedura de licitație deschisă la care s-a prezentat un singur ofertant. Așa cum reiese din procesul-verbal încheiat la ședința de deschidere a ofertelor, ofertantul a fost SC A.T.S.A. Industry SRL, care, de altfel, a și obținut contractul, contra sumei de 1.103.000 de lei.

SC A.T.S.A. Industry SRL este societatea care, în luna mai a acestui an, a mai primit un contract de la aceeași autoritate contractantă, respectiv S.N. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ - Constanța SA, de data aceasta fiind vorba despre achiziționarea unui autobuz de pasageri cu platformă joasă și a unei surse de energie GPU pentru alimentare aeronave, în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane de lei.

SC A.T.S.A. Industry SRL figurează la Registrul Comerțului cu un singur asociat. Este vorba despre Adina Ioana Florea, aceasta fiind singura afacere în care ea apare în calitate de asociat. La sfârșitul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 7.133.761 de lei, un profit net de 126.968 de lei și patru salariați. Societatea figurează ca fiind înființată în anul 2004, sub numele SC A.T.S.A. Consulting SRL, fondatori fiind Ioana Adina Todor (viitoare Florea) și SC SAERO SRL. În anul 2007, Adina Ioana Florea (fostă Todor) a preluat acțiunile de la SC Saero SRL, devenind astfel asociat unic. În anul 2009, societatea a solicitat suspendarea activității pentru o perioadă de trei ani. Firma și-a reluat însă activitatea cu un an înainte, mai exact în 2011, pentru ca, în 2012, să-și schimbe numele în SC A.T.S.A. Industry SRL.

Comisia care a evaluat ofertele depuse în vederea atribuirii contractului pentru furnizarea unui utilaj aeroportuar de măturat și deszăpezit a fost formată din Narcisa Frandos - președinte cu drept de vot, Dan Ardeleanu - membru, Gabriela Mic - membru / secretar, Ioan Toanchină, Rodica Andronic și Adrian Tincu - membri de rezervă.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii