Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un contract cu Primăria Mircea Vodă pentru SC P.G. Delta Electron SRL (documente)

ro

10 Jun, 2014 00:00 5778 Marime text

Contractul pentru executarea lucrărilor de amenajare a bazei sportive de la Mircea Vodă a fost atribuit în 2010 contra unei sume de aproximativ 500.000 de lei, beneficiarul fiind o firmă din Năvodari care, în decursul timpului, a obținut mai multe contracte cu administrația locală de aici.
În anul 2010, Primăria Mircea Vodă, în calitate de autoritate contractantă, a lansat procedura de cerere de ofertă în vederea atribuirii contractului pentru executarea lucrărilor de amenajare a bazei sportive din localitate. Potrivit procesului verbal de deschidere a ofertelor, s-au primit două oferte, respectiv cea a SC Construcții Nuclearo Electrice SRL, în valoare de 399.926 de lei, și cea a SC P.G. Delta Electron SRL, în valoare de 469.238 de lei.

Contractul a fost atribuit firmei P.G. Delta Electron SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu sediul în Năvodari și cu doi asociați, respectiv Florin Cornel Pocora și Elena Pocora, care mai figurează ca asociat în SC Delta Electron Logistic SRL şi în SC Producţii Pavele Sibioara SRL. La finalul anului 2012, firma PG Delta Electron SRL declarase o cifră de afaceri de 7.949.013 lei, un profit net de 58.439 de lei şi 54 de salariaţi.
Criteriul de atribuire este oferta avantajoasă din punct de vedere economic. Estimat la suma de 511.500 de lei, contractul a fost atribuit pentru 469.238 de lei.

Iată și membrii comisiei de evaluare a ofertelor: președinte - Cristina Caluian, alături de membrii Dumitru Dedu, George Ionașcu, Cornelia Bira, Ionuț Mangu, precum și de secretarul Ionuț Cincu și de Alin Trifan, expert cooptat. La ședința de deschidere a ofertelor au participat și reprezentanți ai celor doi ofertanți.
Revenind la firma care și-a adjudecat un nou contract la Mircea Vodă, aceasta nu este străină administrației locale de aici, de-a lungul timpului, între cele două entități derulându-se și alte contracte, cum ar fi cel pentru pietruirea străzilor sau pentru construirea aleilor pietonale din localitate.

Numele lui Florin Pocora, unul dintre cei doi asociați ai SC P.G. Delta Electron SRL, a apărut, în 2012, în dosarul unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, acuzat de trafic de influenţă. De asemenea, în 2008, Florin Pocora s-a aflat în atenţia poliţiştilor de la Investigarea Fraudelor, el fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare de produse contrafăcute şi utilizarea fără drept a unei sigle sau a unei embleme.
Nu în ultimul rând, Pocora este cunoscut şi ca un împătimit jucător de table, printre cei cu care împărtăşeşte acest hobby numărându-se Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, şi Alex Papadumitru, de la SC Al Stom SRL. În 2012, Pocora apare, alături de alţi jucători din judeţul Constanţa, în clasamentul pe anul 2012 postat pe site-ul Clubului Sportiv de Backgammon Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii