Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Flori de mai“ 2009, contract adjudecat la jumătate din prețul de evaluare (documente)

ro

18 Sep, 2014 00:00 6269 Marime text
Cinci agenți economici s-au prezentat, în 2009, la procedura de cerere de ofertă lansată de Primăria Constanța, în vederea atribuirii contractului de achiziționare material dendrologic - gard viu, pentru acțiunea „Flori de mai“. Evaluat inițial la suma de 267.000 de lei, contractul a fost atribuit, în final, contra sumei de 135.150 de lei, firmei Pomacost SA.

În urma lansării invitației de participare în SEAP, opt operatori economici au cumpărat documentația de atribuire. Potrivit procesului-verbal încheiat la ședința de deschidere a ofertelor, a fost vorba despre SC Vicus SRL, SC Silvabel SRL, SC Gardenart SRL, SC Pomacost SA, SC Corona SRL, SC Greenland SRL, SC Rabbit Prod SRL și SC Serflor SRL. Dintre acestea, au depus oferte cinci, respectiv SC Silvabel SRL (316.950 de lei), SC Pomacost SA (135.150 de lei), SC Corona SRL (260.325 de lei), SC Greenland SRL (126.157,5 lei) și SC Rabbit Prod SRL (159.350 de lei).

Din raportul procedurii de atribuire, reiese faptul că SC Silvabel SRL a fost respins, iar de la SC Corona SRL și SC Greenland SRL s-au solicitat lămuriri, cele două făcând oferte pe alte specii decât cele prevăzute în caietul de sarcini. În faza finală de achiziție au ajuns trei societăți, mai exact SC Pomacost SA, SC Rabbit Prod SRL Constanța și SC Corona SRL București. Cum criteriul de atribuire prevăzut era prețul cel mai scăzut, din raportul procedurii de atribuire reiese faptul că SC Pomacost SA a fost declarată câștigătoarea contractului.

Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Gheorghe Coman, în calitate de președinte, și Daniela Băcescu și Mihaela Furtună, în calitate de membri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii