Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine a cumpărat o ambarcaţiune rapidă Consiliul Judeţean Tulcea (proces verbal + 7 documente)

ro

21 Jan, 2014 00:00 5850 Marime text
În luna iunie a anului trecut, Consiliul Judeţean Tulcea a achiziţionat, contra sumei de 315.588 lei, o ambarcaţiune navală rapidă, care, potrivit anunţului de atribuire, este necesară deplasării rapide pe Dunăre şi canale, în localităţile din Delta Dunării.

Atribuirea contractului s-a făcut în urma lansării procedurii de cerere de ofertă pentru care, aşa cum reiese atât din anunţul de atribuire, cât şi din procesul verbal al şedinţei de deschidere a ofertelor şi protocolul procedurii, a avut un singur ofertant.
Este vorba despre SC Pronautica SRL, firmă care figurează la Registrul Comerţului ca fiind înfiinţată în anul 2005 şi care în prezent are un asociat unic, respectiv pe Florin Silviu Rahău. Acesta mai figurează ca asociat şi în SC Carmina Fly Speed SRL şi SC Master Fotovoltaice Energy SRL.

Revenind la SC Pronautica SRL, aceasta a declarat la finalul anului 2012 o cifră de afaceri de 2.468.514 lei, un profit net de 3.899 lei şi 18 salariaţi.
Şedinţa de deschidere a ofertelor în vederea atribuirii contractului pentru furnizarea unei ambarcaţiuni navale rapide a avut loc în data de 30 mai 2013, iar la şedinţă a fost prezent în calitate de reprezentant al ofertantului chiar asociatul unic Florin Silviu Rahău.

Iată şi care au fost membrii comisie de evaluare: preşedintele cu drept de vot al comisiei a fost ing. Mihai Nicu, director executiv adjunct în cadrul Direcţiei Investiţii, Fonduri Externe şi Managementul Proiectelor (DIFEMP) din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, iar membrii – Ilona Cubaniţă, consilier principal în Biroul Achiziţii Publice al aceleiaşi instituţii, Valentina Alexa şi Nicuşor Condrat, experţi superiori în cadrul DIFEMP, şi Ştefan Călin – şef serviciu – Formaţia muncitori auto şi navală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii