Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:57 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a „prins“ Vela Impex SRL un contract cu Primăria Negru Vodă (documente)

ro

05 Dec, 2015 00:00 1427 Marime text
În urmă cu şapte ani, Primăria oraşului Negru Vodă atribuia un contract de achiziţie publică care avea drept obiect realizarea de „proiecte instalaţii încălzire centrală şi instalaţii gaze“, sursa de finanţare fiind bugetul local.
 
Pentru această achiziţie a fost numită o comisie de evaluare formată din preşedintele Petre Ştefan şi membrii Viorica Stănoiu şi Nicoleta Marin. Aceştia, la data de 2 septembrie 2008, au procedat la deschiderea ofertelor. SC Vela Impex SRL a fost singurul operator economic interesat de contract. Cursul de referinţă care a stat la baza comparării preţurilor a fost 3,5200 de lei, la data de 22 august 2008.
 
Preţul citit în cadrul şedinţei de deschidere a ofertei firmei SC Vela Impex SRL a fost 69.497 de lei. În urma examinării, oferta societăţii a fost admisă şi, ulterior, declarată câştigătoare, SC Vela Impex SRL urmând să realizeze proiectul în 60 de zile calendaristice.
 
Înfiinţată în anul 1993, ca societate cu răspundere limitată, SC Vela Impex SRL se ocupă de lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat. Firma are un capital social subscris de 489.540 de lei, integral vărsat.
 
Acţiunile societăţii se împart între două persoane, şi anume Laurenţiu Lică, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49% / 49%, şi Virgil Lazăr, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 51% / 51%. Amândoi sunt din Medgidia. De asemenea, Laurenţiu Lică este administrator şi persoană împuternicită.
 
În altă ordine de idei, Laurenţiu Lică mai este asociat şi administrator într-o altă firmă din Cobadin, Constanţa. Este vorba despre societatea Laurence SRL. Şi Virgil Lazăr este asociat şi administrator în firmele AB Capital SA, radiată, şi Ela SRL, în lichidare. Totodată, este doar asociat în Consultec Expert SRL, radiată.
 
Anul trecut, societatea Vela Impex SRL avea 14 salariaţi şi o cifră de afaceri de 1.353.543 de lei. În timp ce datoriile totale se ridicau la suma de 3.031.751 de lei, firma nu a înregistrat niciun profit în 2014.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei oraşului Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii