Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câştigat Club Orizont SRL un sector de plajă ABADL a atribuit „Cordon Eforie Nord - Eforie Sud II subsector 5“ (document)

ro

20 Jul, 2016 00:00 3503 Marime text
 
 
Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral (ABADL) atribuia, în data de 24 mai, contractul de închiriere a plajei, sector Cordon Eforie Nord - Eforie Sud II subsector 5.
 
„Ca urmare a notei transmisă către ofertanţii Club Orizont SRL şi Brilltag SRL în vederea depunerii noilor oferte financiare pentru sectorul Cordon Eforie Nord – Eforie Sud II subsector 5, a fost depusă o singură ofertă financiară“, se arată în procesul-verbal.
 
Comisia de evaluare a fost compusă din Adrian Chera - preşedinte, Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu, Luminiţa Chiriţă, Mihaela Marica, Livia Nicolau - membri. 
 
Oferta financiară a fost depusă de Club Orizont SRL cu un preţ ofertat de 5.555,64 lei. Preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud II subsector 5 a fost de 3.316,80 lei, criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor fiind „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere al preţului ofertat“.
 
În urma analizării ofertei financiare depusă de Club Orizont SRL, Comisia de Evaluare a constatat că ofertantul îndeplineşte condiţiile solicitate prin caietul de sarcini. Astfel, Comisia de evaluare a hotărât atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud II subsector 5 ofertantului Club Orizont SRL. 

Despre firma câştigătoare

Club Orizont SRL este o societate cu sediul în localitatea Eforie Sud, judeţul Constanţa, înfiinţată în anul 2003, ce se ocupă de „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 19 iulie, asociaţi în firmă sunt Luminiţa Nicoleta Popescu şi Sandu Ionel Popescu, cel din urmă fiind şi administratorul firmei.
 
Luminiţa Nicoleta Popescu mai figurează în Eco Chim Test SRL şi în Free Fire SRL, iar Sandu Ionel Popescu mai apare în Eco Dep Des SRL, Laguna Land SRL şi în Petrogama Trade SRL (lichidare).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Club Orizont SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 870.907 lei, un profit de 72.333 lei şi 11 salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii